Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je opet dovesti austrijance da zasade nova stabla,ova naša furda na čelu sa Koldžom neka se slika.
VILSONOVO ŠETALIŠTE-VUDRO VILSON O SRBIMA U nedelju 28. jula navršava se četvrta godišnjica od dana kada je odvažni srpski narod, pre nego da se izloži lukavom i nedostojnom progonu pripremljenog neprijatelja, objavom rata Austrougarske bio pozvan da brani svoju zemlju i svoja ognjišta od neprijatelja rešenog da ga uništi. Plemeniti je taj narod odgovorio. Tako čvrsto i hrabro oduprli su se vojnim snagama zemlje deset puta veće po broju stanovništva i vojnoj moći, i tek kada su tri puta proterali Austrijance i nakon što su Nemačka i Bugarska pritekle u pomoć Austriji, bili su primorani da se povuku preko Albanije. Iako je njihova zemlja bila opustošena i njihovi domovi razoreni, duh srpskog naroda nije bio slomljen. Mada nadjačani nadmoćnijim silama, njihova ljubav prema slobodi ostala je neumanjena. Brutalna sila nije uticala na njihovu snažnu odluku da žrtvuju sve za slobodu i nezavisnost.
Primereno je da narod Sjedinjenih Američkih Država, privržen očiglednoj istini da je pravo naroda svih država, malih i velikih, da žive sopstvenim životom i da biraju svoje vlade, prisećajući se da su načela za koje se Srbija viteški borila i propatila ista ona načela za koja se zalažu Sjedinjene Države, povodom ove godišnjice izrazi na adekvatan način saosećenje sa ovim potlačenim narodom koji se tako herojski odupirao težnjama germanske nacije da dominira svetom.   U isto vreme, ne bismo smeli zaboraviti ni istorodne narode velike slovenske rase – Poljake, Čehe i Jugoslovene, koji sada pod vladavinom tuđinaca, čeznu za nezavisnošću i nacionalnim jedinstvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Jebes opstinu koja ne moze brinuti o jednom fucking setalistu. Koga vi vise zajebavate??????
Sve je ovo Gagi kriv i njegovo duhovno prolaženje kroz ova stabla
EBEM LI TI GAVRILO MAJKU !!!
Sasjecite drvored i posadite grah čučavac, to je svakako plafon onoga što možete posaditi
Pa rušite onda sve što je sagrađeno za austrougarske vladavine...imate svu moguću opremu i održavajte redovno drvorede i ništa neće pasti ni na koga.
Nevjerovatno! Kreteni seljacki ce izrezat drva na wilsu! Hahahha! Carevi! Dzaba, previse je seljaka! Sjebase grad totalno u svakom smislu! Tragikomicno! Vise ne znam bil' plakao ili smijao se.
Puno bi bolje billo da naredis komunalcima da makar 1x sedmicno pokupe flase i lopte i ostali otpad iz Miljacke
Nediraj te SDA seljacine mora da vam trebaju drva za zime pa vi bi to ko usumi da sjecete.Mnogi stranci su meni rekli da na ovoj ljepoti zavide mnogo popularnije metropole od sehera
E, kako smo se krili i ljubili u sjeni ovih lipa, promrzli grijali ruke na fišeku pečenih kestenova i slušali vodu kako žubori. Smijali se nekim starim ljudima koji bi se pretvarali da ne vide kako se ljubimo i trčali na posljednji trolejbus. Onda su mi oduzeli nju, a poslije toga su mi oduzeli moje Sarajevo.
Tuzno, moja prica je ista! Zasuzili ste mi oci!
Moj prijedlog: posjeći sva stabla (šta će nam mi smo ionako narod kojem je beton u krvi) i napraviti nasred Vilsonovog jedno dva-tri mega-giga Mall-a po uzoru na Ikeu. Građevinska mafija i korumpirana vlast će mi na ovo dati "thumbs up" siguran sam u to. :DDD
Prodat ce to koldzo drvosjeci d.o.o
Ma neko bi najradije volio da tu posadi voćke i da pusti ovce... Još nije kasno da se izradi strategija sadnje novog drveća u blizini drveća koje će se morati srušiti, tako da će se za desetak godina imati solidan podmladak, ovo bi trebao biti projekat u kojeg će se morati ulagati, a ne kao do sada - Austrugarska posadila , a dalje je Božje davanje... Zanimljivo je da se niko nije sjetio da obalom od Skenderije do Vrbanje mosta posadi novu mladdu aleju cijelom dužinom.
Stabla Napadaju.
Djeco,djecoooooo reži hahahaha , reži hahahaha........
neće valjda i vils arapima dat?
Sad ce sve posjeci i napraviti ce Tibra jos 25 zgrada po 25 spratova...urbanisti vec dali zeleno svijetlo! :) :) ZABETONIRAJMO NAS GRAD! VASI URBANISTI!