Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LUKAVAC BH CERNOBIL SAD MOTES KUCU ILI STAN KUPITI U POLA CIJENE
Važniji nam je broj bošnjaka, srba i hrvata nego brojevi koji pokazuju otrove koje udišemo svake sekunde
Ista ova Nurka Pranjic zaposlila kcerku u Te tuzla bez konkursa, bas da bude u grotlu zagađenja 🤔🤔🤔
nije frka. dodje dijaspora pa im ponapravlja djecu
A Enver se polomi da ide u koaliciju sa SDA, sto ti je ljudska pogan, nema vece ideje, nema bolje sutra na duge staze, vec daj da se ja obezbjedim a nek sve ide u 3 cke materine!
pa vecih gluposti jos vidio nisam a ni cuo. Pa Kina je najzagadjenija na svijetu a dosegla 1.2 milijarde ljudi pa kako kod nji niko ne pati od steriliteta. Nego jarani moji ako niste sposobni napraviti dijete unajmite nekog da vam to uradi
Ma kakav zrak, uljenili se samo mobiyel a vamo fola zrak.
Jel od steriliteta il bezparice?
Slika Minhena?
I jos nema grad ni rijeku da malo prostruji gradom..
Sterilitet je problem u vecini zapadnih drustava. Pa Francuska ima oko 40 nuklearnih elektrana, mada imaju zakone da velika industrijska postrojenja imaju odgovarajuce filtere.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXdate.club
Želim, ako nije sterilna.
Pokvaren narod, pokvaren i zrak....
@munjax ...a Boga mi I ti pokvaren...
Ko je prosao kroz tuzlu po magli zna sta je to nevidis prst pred okom, a zrak hajde zdravo.
Preseravanje. Zagadjen zrak nema veze s plodnoscu. Niti "sterilitetom" - kako se otpisuje potreba za umjetnom oplodnjom jer bracni parovi sve cesce prave djecu u 40-im. Pa dobiju po 2-3 bebe, jer se majka nafiluje s vise oplodjenih jajasaca da se povecaju sanse. Takve bebe ce logicno imati manju tezinu nego jedna - jer je prostor u stomaku ogranicen. A o hiperaktivnoj djeci se moze reci samo da se to prije zvalo "malo nemiran".
Uz to, Sicki IMA mjernu stanicu i tu je zagadjenje MANJE nego na druge dvije u gradu. Jer ima manje lozista i nije direkt uz cestu kojom prodje po 100.000 auta na dan. Prisustvo zive u kosi ce pak imati SVAKO ko ima stare plombe. A i zive i olova ce se Tuzlaci najesti vise iz individualnih lezista nego iz termoelektrane - jer u termoelektrani ne mozes loziti bas svakakvo smece. Smeta radu. Ne proizvodi dovoljno energije.
@wildbillklixon97 Broj umrlih od aerozagadjenja pak je cista laz. Ne zato jer narod ne umire - nego zato sto je uzrok NEMOGUCE DOKAZATI. Nema teoretske a ne prakticne mogucnosti da mozes dokazati da je neko umro od respiratornih bolesti zbog zraka zagadjenog lozistima a ne zbog toga sto je nekad sjedio u kaficu gdje se pusi. Mozes dokazati da se vise umire u odredjenim sredinama - no onda ti po Hercegovini (gdje nema elektrana i zeljezara) iskoce vece cifre nego u TZ ili ZN. Jer duhan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)