Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko saslusa ovaj video do kraja sve ce mu biti jasno...https://www.youtube.com/watch?v=izZlsPt7zuI
Vucic je apsolutno izdominiro bakira...odmah posle bakira u beograd se pojavio turski ministar i rekao da do kraja godine otvaraju jos dvije firme.....a zelenim beretkama i bakiru ostavljaju da se brinu o kosovu...:)))
Bake evo ja te ne podržavam, tu si ispao "frajer" pred svojim paćenicima i kao patriota, a prodao si ih za vreću zlata mnogo puta. I ovim potezom samo zatežeš situaciju sa susjedima, znaš da sam ne možeš donjeti nikakvu odluku ni u Beogradu ni u Sarajevu. Ovim samo potvrđuje da ste željni rata.
hahhah ... koji pokušaj klixa od članka. kakve veze imaju neke boračke organizacije, penzioneri i dr. sa posjetom beogradu u kojem su tema bila granice i ne/priznavanje kosova. bakir je uskočio između čovića i mikrofona i promumljo da se pitanja bih rješavavju u bih, što niko nije ni osporavao. uglavnom, svi su mu se dobro ismijalu u facu.
Niko noramalan ne bi mu dao podrsku.A ti sto kazu da ga podrzavaju kao i ona izjava da 100 000 zelenih beretkih stoje iza njega to je samo par uhljeba, ulizica.Nisu normalni kad tako kazu.Opet ginuti za lopovcinu kao sto mu je i otac bio a on ce otvarati privatnu avio kompaniju.Po mnogim nekretninama koje su navodno od nekog arapa moze se vidjeti koliko su dobro hajrovali izmetbegovici od rata.Narode osvjestise vise.
vise generala i boraca smo imali nego kina...a kada se sjetim rata...kada zagusti...uvijek istih desetak u vatru a ostali u logistike radne obaveze civilnu zastitu humanitarne organizacije i profiterstva...sad imamo ramba i brus lia na izvoz...pravi heroji su bili anonimni...jer su ih logisticari sklonili od javnosti da prikriju svoj kukavicluk...i imenuju sebe za borce...otud i ovolike boracke organizacije...u kojim ces prije naletit na elvisa prislija nego na borca...
http://avaz.ba/vijesti/bih/329402/zelene-beretke-podrzale-izetbegovica-iza-tebe-stoji-100-000-vojnika Ja mu j...m sve mrtvo i živo ko bi se puške opet uhvatio prije nego Njemačke
Šta oni imaju podržavati? Glasačka mašinerija SDA, sve će uraditi za neku jadnu donaciju... bem ti narod ovakav...