Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ispravno je da borci nemaju nikakva prava...
kako neki debil SDA ovski briše komentare eeee KLJIKSE KLJIKSE...
sve te potpisnice su zrele za Tuzilastva BiH.
trebaju i aerodrom, zeljeznicu i sve banditske institucije u ovoj tkz drzavi
Nazalost malo je Boraca na protestima a vise Stranacki Uhljeba koji za 20 KM protestuju to pokazuje i ovaj Video https://glasistine.com/uznemirujuci-snimci-kako-su-borci-izigrani/
Boračka udruzenja treba ukinuti,neka ih privrednici zaposle!
PUTEVI SE NESMIJU BLOKIRATI, JA HOČU DA ŽIVIM NORMALNO U SVOJOJ ZEMLJI. BLOKIRAJTE UDRUŽENJA,VLADE,PARLAMENT I SVE GDJE JE TO NORMALNO OVO VIŠE NIJE NORMALNO
pa ovo bi valjda treba Bakir da kaže.neće da se ikome zamjeri.
sutra ce isti borci da traze prihode finansirane od strane poreskih izdataka privrednika kojima se onemogucava poslovanje?!
Žalosno je da je za vrijeme trajanja blokade, jednom našem saborcu, koji se nalazio u koloni, izgorio stambeni objekt. ?????????