Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, da nam je vise pismenijih politicara koji ce uticati na vise nivoe vlasti (EU parlament) i uticati na EU da ubrzaju stvaroko ove zemlje a ne prepustiti ovim nasim \"politicarima\" od kojih 90% njih nije maklo dalje od svog sela. Svaka cast liberali na ovakvim vezama...
Svaka cast liberalima, nije mala stvar dovesti ovoliko vaznih ljudi. Fahro bi pojeo kilo krkale da se more slikati sa ovoliko parlamentaraca :) imate moj glas liberali!
\"Bonske ovlasti su u rukama naroda BiH\". A u nasim rukama?
od navedenih petorice s kojima ce se delegacija sastat trojica su srbi(ugrozeni narod?). Podrska G-dji Lamiji u nadi da ce vise bit Lamija a ne izdajica tihica! Samo ce gradjani BiH-e doc do kraja apratheidu genocid tvorevine i diktaturi s ti predsjednika i lopovluka! Hocemo Demokraciju u BiH-i! BiH4EVEr!
O cemu ti to pricas Sarah?? nas pipo je rekao da sve ovlasti treba da ima Incko a jos pozeljnije mesici ajdemi pusi- SARAH ti si genocidna ako trazis da se mi sami izmedju sebe dogovaramo