Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos ovo: bosnka ovlastenja su problem genocid tvorevini a ne BiH-i! Visiki Predstavnik G-in Inzko je taj koji predstavlja BiH-u i njega cemo postovat a ON je taj koji najbolje zna ko su i sta su genocidasi i njihovi saveznici! smrt fasizmu sloboda narodu! BiH4EVER!
@minhen no sikiriki za me i ne propterecuj se mome zdravlju vec onih koje velicas ko junake ko pisopija karadzic... svje dok postoji BiH-a bit ce Pipa,Bosancerosa,TM,Bosnanaca,mackica,pravih AKADEMIKA,i Bosnohercegovaca a u tim Bosnohercegovcima ima i srba i hrvata i jevreja i bosnjana i td... a sto se tice ovog port parol genocid tvorevine nek se preokupira svim genocidima koje je rusija radila po svijetu!i nece nam ovdje komandovat jer sjecamo se ruskih akademika i ruskih ratnih zlocinaca koji su harali po civilima BiH-e! BiH4EVER!
\"drzavljanstvo\" rs hahahahahahhahahaaha ovo je vic godine,hahahahahahaha
haha bic drago mi je da sam ti usao u glavu ,to je vec nesto,samo si se zeznuo nisi nigdje procitao da ja zelim i ocekujem pripajanje Srbiji - sada javljaju da je nas dragi pipo odvezen u bolnicu,kaze imao udar neki,nije sigurno mozdani jel on mozga nije ni imao,utvrdice to jos,kazu pozlilo mu jel nema drzavljanstvo R:SRPSKE Izbog ove izjave od rusa,dragi nas pipo,kazu pokusavaju ga u zivot vratiti,VEHBO;MESIC I HARIS
harchenko,jeli ti to prjetis,nisu u checheniji vec u bosni i hercegovini,dizna je rusija mnogo bih-i,mislite da nemamo memoriju kad je elita riska gadjala gradjane sarajeva a vasi dobrovoljci klali i silovali po bih-i. ne zaboravite da i dan danas iplaciju nacisti svoje nacizam,pa ce bit vrijeme kad ce srbi i rusi platit svoje zlocine. hinja je samo drug s hinjom,vi ciljate unistenju eu-e nije za dzabe da ste dopustili ukidanje viza srbiji i njen ulazak u eu-u...imate vi dobar plan za unistenje eu-e,samo sto oni to jos nisu skontali...
Ostarit ce nam Raso i minhen buljeci u ovaj portal i cekajuci hoce li se RS pripojiti majcici Srbiji :)) Trebamo biti solidarni mi na sarajevo x-u, pa da im izganjamo i kakvu penziju, uz beneficiran radni staz. Borba je to, velika! Nije mala sala :)
Ljubi te mama tako pametnog.
Pazi kad Turska i Rusija zarate zbog BiH! Mnogo smo im bitni i zanimljivi :D Gledajte od čega živite ljudi. Manite se gluposti.
i tako, ostade sve kako je i bilo. nista od referenduma, nista od otcjepljenja, nista od bombasticnih izjava. pa nista onda, idemo polako pristupiti u NATO, uci u EU i tako to. nista nam drugo ne preostaje. srpska secesionisticka prica je dozivjela debakl. o tome vise ne trebamo ni razmisljati. idemo dalje.
A koga to zanima tvoje misljenje Bih nece i rusiju nego u EU a u eu ce i rusija do urala i to iscjepkana na jedno 30 litvanija sam polako:))
Ja sam ostao bez teksta.
Hvala braćo Rusi na podršci !