Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebla vam BiH mater vise i uporedjivanje a ko daje prostora u medijima ovim strancima yebo vas
Pa normalno da je primjer. Uradit ćete isto što ste i sa BiH. Pustit ćete 4 godine da narod gine i onda doći i pametovati...
BIH je primjer samo za go *** mater ti glupu ***
Tacno tako! Manje-vise ista stvar mamicu vam ***. Iskrivili ste pameti cijelom svijetu i sad mogu otvoreno reci ovakve stvari i nasminkati ih da nama zvuce cak i dobro. Ali najjaci su bradonje, idu u Siriju da se bore protiv Islama zato jer su najveci muslimani na svijetu. Eto toliko su amerikanci jaki u psiholoskom ratovanju da najvece muslimane koriste ko potpalu. A cuj onog ponosnog patriote dolje sto komentarise (suverenitet, integritet; Ah, kakve rijeci, kako velike i jake rijeci!) Samo bih volio da mi neko objasni gdje je taj suverenitet i integritet danas? Stoko jedna glupa nije ti ovo srednji vijek da se boris za teritorijalni integritet, normalno da je bitno boriti se za to, ali po cijenu slobode! Sta imas od Banja Luke ako ti nisi slobodan! ALi koji ja tebi to *** govorim kad si ti jedan moron, jedan lokalni kreten koji jos nije naucio da razmislja svojom glavom. Svaka tvoja recenica zvuci u najmanju ruku posudjeno moroncino!
Mrzim te ameriko, ZIVOT si mi zgadila!!!
@pošteno govoreći Realno kralju, niko ti neće pročitati komentar...
Savjetujem ti da ipak procitas taj komentar.
Mrššš .... sve vam na kameru... zar mi mozemo nekom primjer biti
Armija Republike Bosne i Hercegovine, tačnije Republika Bosna i Hercegovina je znala tačno šta mora učiniti na očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta, kao i stvaranje funkcionalne države, ali vi i slični vama su nam obukli luđačku košulju 1995. godine! Da dotična nije mislila na floskulu "građanski rat"!?
Profesore, da li ste vi normalni?
Ima omladine iz citavog svijeta, pored ljudi koji nemajju dovoljno da jedu, najvise vehabija ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)