Pod istim krovom
0
Bomba, rješenje svih problema
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji put kada mi je neko uputio pogled koji ti imas na toj slici je bilo deset minuta prije nego me je isti taj silovao. Inace, dobri tekstovi.
Vala i ovaj Telemach nikako da se definiraju, jesu li vlasnici Srbi, Slovenci ili Englezi? Tekst mi je nedorecen.
nisam odavno ovoliko gluposti procitao na jednom mjestu, ovo su price za djecu da se jedna kompanija sveti drugoj. Bolje ti je bilo da si uzeo svoje vrijeme koje trosis pisajuci gluposti da nadjes alternativu za pracenje prvenstva ... nikad cuo za stream-ove :D ??
@loco Zato sto nije isto ako pare idu u Sloveniju ili Englesku ili ostaju ovdje a za istu uslugu. Realno, jedino bhtelecom (kojeg ne volim) moze parirat u ovoj usluzi digitane tv. Pa nadam se da ce malo da zagrabe od profita i uloze u ovaj projekat Moja TV i da ce bit jednaki kao Telamach. Ne bih dao pare bhtelecomu ni u kakvom aranzmanu osim ako moram dat pare nekim strancima, slovencima posebno.
mene samo interesuje zasto bilo koga ovde zanima vlasnička struktura telemacha? zasto vi ovde o tome raspravljate? koji glupani ccc
@MERISA... Dođi da ti pokazem pravog zeca... :D
Zastita gradjanina. Onog postenog gradjanina kojeg svatko potkrada javno i potajice. Ovaj puta impulsi koji se kradu. Znaju, a svi shute! :(
@kiki Cim je Telemach zabranio javno objavljivanje vlasnickog udjela u kompaniji... tu nesto NE ŠTIMA!!!???
E sto si se nalupao glooposti, pogotovo o rukometu i Americi, evo jos uvijek se grohotom smijem. Cuj rukomet u Americi...hahaha Al hajd, ostatak se da procitati :)
Ahmo, da ti reknem ko brat bratu: Nisi mi ti za ovih kolumni...Što jes jes... Eto, toliko od mene...
moram kupit tije bombi...imam i ja problema
Papci nepismeni postedite nas vasih komentara dina vam. Boze, koliko vas se nakotilo. Odakle ispadoste toliki. Nije vas bilo prije rata a sad valjda od humanitarne propucalo sve. Jeza tiha.
vala si u pravu da je televizija zabava za sirotinju.
@Pippo Neas ti pojma sta je Bure htjeo rijet, a vala ni ja..........
A.lla.hsalamet, zali boze struje, interneta, i amortizacije racunara za ove bljuv.otine sto si pisao dragi Ahmo...
Da tebi nije kisla gloova