Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo. Nije bitno gdje je. Bolnice nam trebaju. Problem je sto nam ode med. osoblje, jer su ovdje omalovazeni. Ima itekako i drskih doktora, svega sam svjestan. Ali su institucije krice sto je tako, sto ne brinu i ne cijene mlade medicinare, koji su itekako sposobno ali ne mogu da se izbore sa u bolnicama cvrsto zasadjenim starim radnicima koji ih gledaju kao smece... Zato i odose na hiljade u Njemacku.
a, NADZOR VRŠI FIRMA IZ SARAJEVA???
a, NADZOR VRŠI FIRMA IZ SARAJEVA???
Jesu providni u p. M. :)))
odkako je medicina napredovala niko više nije zdrav.
19 firmi preuzelo dokumentaciju a samo jedna dala ponudu..... pepeljare će opet koštati 2500KM hahahaaa
nadam se da ce biti jedno pocasno mjesto na psihijatriji za jednog baju (mileta) iz laktasa
Bitno je da je makar nešto iz Laktaša.
Laktasenko & Co 😂😂😂
Co(vke) 😂😂😂
Kako su nedavno dogovorila dva jarana da izbace treceg a treci treba samo da ih skida sa aparata svojim prisustvom ili potpisom
Ko ce kome ko svoj sebi.. " mora da je bila postena licitacija"..
Pa fino reče Dodik da Čović ispoštuje sve što se dogovore.
Gradice je gradice,od Sake do Laktasa