Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman na vakat...to za iduću epidemiju da bude spremno..nedaj Bože..brzi su ko plata u Bingu
Samo narod ne zna šta su im im to CPR certifikat - mjjegovo značenje ! i tko to dijeli te tkz CPR certifikate i na temelju čega .. ,..,.. ?
Svaka čast. Onaj bihaćki direktor što je zapalio bolnicu to je najavljivao u Bihaću prije dva mjeseca i ništa nije uradjeno. Još digo u zrak jedan odjel. Stranka ga prati
Hajde super.Bas lijepo.Da ne moramo mi tegliti sve.
Al pazi ti nase SDA elite, ovi ljudi cekali certifikat da mogu testirat skoro mjesec dana iako imaju opremu, a kada je trebala akreditacija za uvoz respiratora onda je moglo odmah jer je, "vanredno stanje"