Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni izborni glasovi nisu mjerilo koliko se krade u BiH Lijanovići su sinonim za KRAĐU U BiH
jEL' BOLJITAK od onog kad nešto boli ili od onog bolji od drugog???
znaju ljudi valjda koliko su platili, ne možete im tek tako ukrasti glasove.
Pa pohvatajte brojace glasova, oderite ih kaznom po 10.000 pa bar ubuduce nece glas prodavati za 20 maraka. Ako se vec prodaju de nek ne bude dzaba, oni sto dobiju izbore svakako imaju cetiri godine da namire stetu
eh brojaci su tu samo pijuni dobiju oni instrukcije od vecih riba vjerujem da cak imaju specijalne obuke kako prilikom brojanja listica napraviti listic nevazecim
@nemampojma Sve je tako, zato i kazem, oderat ih kaznom pa nek im stranka namiri. Pa da vidis igranke kada dobiju po usima, svega bi tu bilo.
Pas majku u bih nema slobodnih izbora od austrougarskog vakta
Jesu li ovo oni sto su placali joju kad su tek krenuli? Na stranu to, Jerko je opet bolji od Covica i ovih podmuklih hrvatskih nacionalista koji se bore za daljnju podjelu drzave.
Nije se žurilo, zato se i kaže pravda je spora a krađa se isplati ! :) Podrav Boljitku i da bude bolji na narednim izborima !