Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nitko nije pričao o smeću, kada su dolazilii stari modeli MAN-a iz Turske. Ikarus proizvodi i modernije niskopodne autobus, ali to nije za građane Sarajeva za idućih 20 godina - tako bar misle u GRAS-u
jedva cekam da se tagam , a tagacu se sa jos vecim merakom ako to bude bio ikar bus (smece od busa iz srbije )
pa gradjani vjerovatno neće a malogradjani ( naročito njihova dijeca)hoće sigurno
smeće u vidu Ikar bus iz bratske nam srbije. Nemozemo mi bez IKARA. Za dvije godine vidjece se koliko su dobri. Ali vazno je da je karta 1,60 km.
a nigdje nije navedeno koje su marke autobusi. jeli to ono smetlje iz srbije? opet se pare peru u dogovoru sa bracom srbima. dzaba sto bime nema.
samo malo koriste naftu?
te je u elektronskoj formi sačinjen plan kojih dijelova ima previše da se ne nabavljaju, a kojih nema da se naruče da se ne bi dešavalo da autobusi na popravku čekaju i po nekoliko dana“, kazao je Pavlović. WAO KAKO MUDRO, GRAS GRAS GRAS!!!