Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudim se da se niko još nije sjetio da napravi kuću na samom vrelu Bosne.
.....šuti nalet te bilo, dade im ideju:)))
"_Svi se nadaju da novih padavina neće biti i da će se voda povući, ali i da će nadležni iz općine konačno nešto poduzeti kako bi se kuće u ugroženim naseljima spasile, jer su bar jednom godišnje poplavljene." Samo se vi nadajte i nadajte. Nada umire posljednja. Smiješni ste da se svaki put kada kiša padne, nadate, a da se po suhom ne angažujete da se situacija popravi! Tako iz godine u godinu. I Bog vas opominje, a vi ništa!
hahaha a Nermin u Dohi.jadnik gleda utakmice.to vam je crveni kr..ak
ova drzava je prazna prica
Prodajem -ponton u Otesu nije puno prešla jeftino.
Ko što kažu : "TEHNOLOGIJA JE KRIVA"
Nek' ne puca, super je ovo!
pa dobijeni su izbori sad se uziva a ne radi
bajni premijer nam je u Dohi.prati covjek utakmice
efektna i povoljna facebook reklama za vas posao,uslugu zelite da vase artikle,usluge vide hiljade ljudi dnevno javite nam se... http://***/artikal/15493014/facebook-reklama/
....kad znate kakvo je tlo i lokacija, što ne izgradiste splavove:)))))
........ bilo bi vam unosnije tako, znate onu "cele noći ja na splavu s njom sam pio, jedva da sam jutros kuću pogodio .......":)))
....evo je:https://www.youtube.com/watch?v=iWMYh7pv8Mw