Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tihomire , pogledaj se na sta licis jebbo te psina dodik takva celava. Mora da ti je rak pojeo i to malo mozga ispod te celave bundeve. cuj \"bojim se\" ja idiota jebbo on i sliku i oca i duha svetog u usta
Zapamtite da ce Butmir oznaciti rodjenje nove palestine u srcu europe i kraj BiH ako EU celnici i ovakvi monstrumi poput Carla Bildta budu dirigovali planiranje buduce BiH.
Tihicu jadan il si glup il si blesav.. super je sto idu ... pogotovo dok je Bildt tu... a usput tvoja stranka je u EPP-u... i do sad si se trrebao zalagat da lobiraju i za vize i za bolji butmirski paket... ne budi levat...
Tihi se boji i muhe u letu. Sve je ovdje jasno, čekamo nove izbore, bira se novi bošnjački vođa, a onda se nastavlja sa međusobnim handrenjem konstitutivnih naroda i nacija, dok ne postanemo crna rupa Evrope. Pa onda nek ide sve u tri p.m. Dok nam ne dojadi da živimo u šupku svemira ili dok ovdje ne ostanu da žive samo divlji konji i ostale lijepe divlje životinje.
ovaj gore \"RS\" je najbolji dokaz da je Tihic pogresan odogovor Dodiku & Co.
Mi nismo pogriješili. Izborili smo se za RS. Ko vam je kriv pa ste nesposobi i dobište 24% nečega što ne znate ni šta je.
Upravo tako. Ali posto smo mi Bosnjaci jedini (relativno) civilizovan i miroljubiv narod na ovom podrucju, moracemo poceti od svojih gresaka. Tihic je kreten i mene nikada nece predstavljati.
Šta vam je ljudi, ima li iko išta da napiše osim: klempo, veleizdajnik itd. Ko god da ga zamijeni, ništa se neće novo desiti.Pogriješili smo (svi narodi) 1990 godine a sad kusamo junački. Komšije se okomile na Bosnu preko svojih satelita a vi po Tihiću opalili.Nije problem tipkat po tastaturi al treba sjest sa harlovinom Dodikom koji samo gleda kako da prevesla nekoga.Pa čitavu MZ vuče za surlu a ne ovog gore sa slike.
Tihic zarko zeli da se prikljuci crnoj listi najvecih izdajnika Bosne i Bosnjaka na cijem su celu za sada suvereno Ali-pasa Rizvanbegovic i Alija Izetbegovic, zaboravljajuci sta to jos nosi sa sobom.
Grdno se varas Tihicu ako mislis da cemo mirno posmatrati kako nastavljas unistavati ovu zemlju i buducnost nase djece, isto kako je nasu buducnost i buducnost ove zemlje unsitavao tvoj prethodnik - veleizdajnik Izetbegovic.
A sta je alternativa - omiljena uzrecica ovoj izdajnickog sljama! :) Nahebali smo jos vise ako nam je on izbor i ako mu nema alternative! Alternativa su manje probosanske partije koje odbijaju unistenje i prodaju ove zemlje i imaju izrazenu senzibilnost za socijalna pitanja i socijalnu pravdu! Moj izbor ce biti BPS.Sefer ima moje najvece povjerenje, a ako mu do tada opet nesto ne smjeste ili ga ne maknu sto se moze ocekivati na osnovu onoga sto su mu do sada radili, velike su sanse da zabiljezi ogroman uspjeh. To su pokazali i protekli lokalni izbori. Ne mora samo BPS, sve je bolje od te kvislinske stranke koju sada predvodi Tihomir, a osnovao je Beograd i kojom se kao i za vrijeme \"pokojnika\" i danas upravlja iz Beograda.
Da upravu si, genocidna tvorevina egzistira...
Slava herojima ARBiH! Ne smijemo zaboraviti njihovu zrtvu i pustiti da nas psi pronovo prodaju!
slazem se! Samo ce biti tesko naci alternativu za SDA - licno ne vidim adekvatnu zamjenu - a jos teze ce neko objasniti rulji da su nam ustvari oni najveci dusmani. Jj*bi ga, narod je zalupan. Htjeli mi priznati to ili ne, rat i poslijeratni period su ucinili svoje... :(
Primjerena nagrada izdajnicima! Zivjela slobodna RBiHi!