Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerov'o je Bojan u sistem kad je trebalo uzet pare a sad, kad treba polagat račune, ne vjeruje u pravni sistem BiH. Slovenci nas magarče već 25 godina.
ma ja cisto licemjerno
Bojim se Bojane da te nije niko ništa pit'o. Ako ti nećeš u BIH doći će BIH po tebe!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebem li ti familiju kad su se trebale uzimati pare onda si vjerovao pa si se dovukao u Sarajevo I BiH, a sad ne vjeruješ. Pa dokad ce nas ove sitne duše ovako .jebavati.
Jok eto predaće se i nakon sudskog procesa od 5 godina odslužit 10 godina robije :) Čudan neki čovjek. Isto ko što je čudno što političari državu drže na istom, zaostalom nivou već 25 godina. Ko eto njima bi se trebalo žurit da naprave pravnu državu koja će ih pohapsit i oduzet im milijarde. Nema ovakvih gluposti ni u vicevima.
Jaro nije tebi zamjeriti sto pravis fere oko toga kad nasi politicari to rade vec 20. i vise godina sigurno si video od njih kako oni pa i ti govna pohlepna
Ima li iko od ovih Keba da je normalan?????
Nije kriv Bojan, isključivo je kriv sistem. Ovaj sistem vrši torturu nad običnim jadnim ljudima, kada uhvate čovjeka u ttranvaju bez karte samo što ga ne bičuju ali im zato sve ,,krupne robe, odnosno lopine ala Kebe, dakle svjetski kriminalci sa ogromnim svotama novca na oči godinama kradu pa kada se kao naši ,,sjete,, da nešto poduzmu ovaj im zbrisao. Sve ovo meni miriše na talove i jedina istina je da sistem ne valja dvije pare. Evo vaze godinama o aplikacijama i sličnim .......o ulasku u EU, haha nema od toga ništa jer ovi koji bi trebali da provedu ono što međunarodna zajednica zahtijeva i što je uslov za ulazak u EU treba da urade upravo oni koji bi prvi bili na spisku za procesuiranje, pa nisu ludi da sami sebi jamu kopaju. Lakše je manipulisati sirotinjom i kao sve svaljivati ,,na onog drugog, ali o ulasku u EU Bosna i Hercegovina može samo da sanja za bar još 15 godina. Daj boće da se varam.
Vjerovao da sistem ne radi i pljackao. E pasa moj sada vjeruj da ce ti se suditi!!!!
Izgleda mi posten
Doci ces ti milom ili u marici
Živio i krao po BiH godinama a sad "ne vjeruje" u pravni sistem zemlje koju je pljačkao - tako mlad a već slovenac.... ovo je zbilja zemlja apsurda u kojoj svako more (pardon: može) šta god mu se prohtije....
Mislim da nine on ni toliko kriv što je lukavo vidio priliku u zemlji bezvlašća, pogodovali mu svi od reda ( za svoj interes ), čovo uzeo što mu je bilo pri ruci i sad ( tek ) svi vide neki problem ... Greška nine u njemu, krivac je na drugom mjestu - sjedi, ili je sjedio u našim vladama . . .
za takve stvari postoji interpol
Vjerovali ste u pravni sistem i dobra vam je drzava bila dok ste uzimali lopatom banditi.Nadam se da ce te svi biti adekvatno nagradjeni za vas odgovoran rad u sluzbi i dio svog zivota provesti u tamnicama gdje vam je odavno bilo mjesto.I naravno bando,oduzeti stecenu imovinu.
streljacki vod bi vam sevap bio sta ste zasluzili da vam se uradi bagro jedna. Obraza nemate papucnjaci ljigavi.
Hahaha, a vidi Kebe, našao se uvrijeđen? Još ih nalijepio? A valjala ti je Kebo BiH i njen sistem dok si nesmetano krao. Pa stvarno imaš osnove da ne vjeruješ u pravni sistem, jer te niko za sav period lopovluka nije spriječio u tim radnjama. Doći ćeš ti, doći. Nadam se ubrzo.
docices ti mamz ti hebem lopove krao si od ove sirotinje
Ne moras ti ni dolaziti,doci ce BiH po tebe.
Dođi slobodna neboj se ovdje iubice puštaju na slobodu,a nekamoli vas ugledne privrednike i menadžere.