Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad smo vec kod obrazovanja...sta je sa odgodama ponistenih falsifikovanih diploma...
@yeba.mene.drzava odgodila SDA!
@yeba.mene.drzava sta ti znas sta je obrazovanje levatu. Tvoje ime i prezime bi u realnom zivotu, imajuci u obzir tvoj username, bilo nesto poput Seronja Karanovic. Al hvala bogu pa nisi sam nadijevao sebi ime. Al opet sam siguran da si u drustvu primjetno glup hehe
Nabijem i vladu i poziciju i opoziciju na k aktus. Hocu ljekaru.........stoko pausalna . Zalibo vas svaki mjesec redovno par tisuca pa more i privatno.Ma nosite se u sto pm sa vasim prepucavanjima.
Čitala statističke podatke. Pritom gutala samoglasnike. A i suglasnike.
Ma nek si provalila onog Ginis difovca svaka ti cas ministrice .
Sekina ljubimice
Vas bosanski lonac ni Bog dragi skuhati ne moze. Ljenguze, lezihljebovici i dangube. Zivio fast food, samo nas on moze od totalne propasti spasiti.
Primakni joj se hadzija slobodno
Jedina postena ministrica ne odgovara Dini i Predragu
Sda je kupi za cijenu bosanskog lonca!
Časna i poštena žena - jedina u Vladi KS
Majko mila...
Ko o čemu kuharica o .....
KAKO TE NIJE STID KVAZI MINISTRICE,JEL TI TO SEBIJA PISALA KAD JE KUHALA? 🤮
Sunc0kret-jedi govna botu adzije Konakovica.Zineta je legenda i postenjacina.A Sebija bolja sama od cijele usrane Vlade KS.Jebo vas Skrijelj i konakovic,moze i Kojovic i cijela KoKo Vladaili KoKo dzada😂❤️❤️
Kakva metafora. Svaka čast ministrice, prevazišli ste samu sebe.