Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ljudi poput Bogićevića ne trebamo generalizirati i sve Srbe zvati cetnicima. Znaci ovaj covjek je mogao stati na stranu cetnika, ali je stao na stranu BiH. I drazi mi je od milion Alija.
I mi ne trebamo sve Bosnjake svrstavati u balije,dosta njih je bilo u VRS,i oni su meni drazi od milion karadzica.
Bogicevicu vodim te na cevape sad,al ti da platis
Bio bih srećan kad bi se naš dobri i dragi drug Bogić Bogićević okrenuo političkom angažmanu.Njemu narod vjeruje bezgranično,jer zna da je i Bosanac i pošten. Samo on i niko više nebi mogao odgovoriti tom zadatku.Moslim da je predugo bio van politike aktivno i da je to velika šteta i za njuega lično a i za nas koji volimo našu Bosnu i Hercegovinu.Znam da je narušenog zdravlja,ali znam i to da bi ga povjerenje naroda ozdravilo.nedavno sam mu rekao da stane na čelo,svi će pošteni za njim,a to je narod koji on beskrajno voli. I ovaj pu i na ovaj način kažem:"Dragi Bogi,molim te vrati nam se,budi s nama,nedaj da poruše i ovo što je još ostalo od Bosne i Hercegovine,učinićemo sve da s tobom postanemo najprosperitetnija zemlja na svijetu.Mi to možemo ako želimo,imamo bogatu zemlju,samo treba da budemo složni,da radimo i gradimo budućnost generacijama koje dolaze. Bogi,prijatelju i druže,to nam duguješ.Ako to ne učiniš,povijest će o tebi napisati da si jednom bio ali ne i drugi put odlučan.
https://www.facebook.com/groups/ustavrbih/
neshvatljivi komentari. Bogic je legenda, sta jos treba covjek da kaze da bi to bilo svima jasno
jedno pitanje za bogića:dali su ga više razočarali srbi ili bošnjaci
Srbi vele da su cetnici antifasisti i saveznici partizana pa rekoh da li su mozda i oni kao delegati bili na tom ZAVNOBIH-u i predstavljali rumune/vlaxe u tradicionalnim nomadskim subarama?
A kako moj Bogicevicu kad nismo u stanju da to sami uradimo, kako ! Pokusavamo ali ne ide'
CRKNITE BIH DUSMANI ! UJEDINITE SE SVI GRADJANI BIH !https://www.youtube.com/watch?v=QYC2BTFExiE&feature=youtube_gdata_player
ovaj nestari nikako
#Zlobni Mujo ili Djuro # CUJ PRODALI VJERU ! IMAS LI TI RACUNAR? SUMNJAM, ALI AKO IMAS RADILI TI NA WINDOWS 85 ILI MOZDA NOVIJA SAVREMENIJA BOLJA VERZIA 7, 8 ?? TAKO SMO I MI NAPRAVILI UPGRADE VJERE, NOVIJA SAVRSENIJA ITD...KONTAS ? SUMNJAM...
KRALJ !
Jednog dana ce i ovo balkansko roblje shvatit da nam je zivjeti zajedno. Ne jedni pored drugih vec zajedno. Pa da i mi stvorimo zemlju kojoj ce ambasade biti zatrpane zahtjevima imigranata koji mastaju da zivot provedu kod nas.
Kako njemu pradzedovi ne prodadose vjeru za vrecu brasna.Nikakav on Bosnjak nije
Bogicu...ti si proslost
Ovaj čovjek treba da preuzme SDP, samo tako će se ideja Levice spasiti u ovoj zemlji!