Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povedi nas Bogicu 💪🏻
Bravo.
Samo jos da prihvati.. zalosno kako se igraju sa covjekom, nadam se da ce pristati
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
BRAVO... GOSPODIN NAPOKON NA CELU GRADA
Jedina lijepa vijest u zadnjih 15 dana
Skaka travnicki student i asimovci pometeni ste...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seronje, govnari! Sad ste skontali šta ste uradili.
Bogičeviću narod je uz tebe, nemoj nas iznevjeriti, prihvati narod te voli i moli
Srbin Gradonacelnik Sarajeva! Zanimljivo..
Primitivcima kuda idete, u štalu, marvo!
Zao mi je sto je ovaj veliki gospodin i patriota dosao u dilemu. Sta god da odluci uvijek ce se naci neko ko ce mu zamjeriti.
Sad cemo vidjeti koliko mu rijc znaci ili je isti kao Sejdo?
Ovo je pravi covjek sa obrazom a ne onaj, Senade obraz pa izda drzavu preko noci. A onda placa narkomana da hvali kriminalca Novalica.
Sarajevski sitni sibicari na Fadilovim Haparatima. Pritisak javnosti je bio ogroman i ako Bogic pristane bit ce to upravo zbog vecinski dobrih ljudi u Sarajevu kojima je nametuta okupacija babinih sinova sa kasaba-papak mentalitetom i Travnickim kupljenim univerzitetom sa SDA certficiatom. ( U ovom nevidjenom prostakluku dobar je ovo uvod u 2022.-u kada Sarajevo i cijela BiH mora uzeti olovku u ruke i pomesti i papke i ogradjene torove nacional-sovinista za dobrobit svih normalnih ljudi).
U kantonu ti vladaju pa vidis da pojma nemaju
sto su se moderni busuladzici prepali desavanja naroda i bosanskog proljeca
Pošto ne može biti Bošnjak sad će Peđa Kojović biti kandidat ili Nikšić ako je ostali.
Ovaj je bio vijesnik raspada SFRJ, izgleda da ce biti vijesnik i raspada BiH. Doduse nema se sta ni raspasti sto vec nije raspadnuto.
Koji politički diletanti. Sad lafo jednoglasno!?! Pa nije normalnom svijetu do ovih dječijih političkih igrica. Možete koliko hočete ali ne i dokle hočete.
Kakav izraz nepostivanja prema Bogicu Bogicevicu. Sam gospodin Bogicevic je jasno naveo odgovorne za povlacenje njegove kandidature. Ocekivati je bilo da oni prihvate odgovornost, ali ne, oni su izgurali svoje, na silu covjeka izabrali za Gradonacelnika, i dali mu ultimatum da se izjasni. Zaboravljaju da je gospodin Bogicevic jednom vec bio u ovakvoj situaciji, i znaju kakav je bio njegov odgovor.
Kakva ljudina , bravo!
Ja sad ne bih namjerno.