Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahah.....pa ovo je za ne povjerovati, ni Top lista nadrealista ne bi mogli nesto bolje snimit....
Samo napred daleko ćeš dogurati. Da ti je ime poštenjačina onda bi bio niko i ništa , ovako imaš šanse u RS i drugi lopovi se bave politikom.
To rodjo Veso i Marko
BOSNA GORI NIKOG NIJE BRIGA: http://i.imgur.com/Zw3mo.jpg
vidi mu face pravi poštenjak al u urcu
VIDI MU GLOVE SINTORSKE
Ja sam najvažniji čovek na ovoj planeti i znam dve VELIKE TAJNE svih TAJNI koje niko osim mene ne poznaje, a to znači da novac poreskih obveznika celoga sveta treba da se potroši da vam ja ispričam te dve VELIKE TAJNE svih TAJNI
vidi mu face LOL
Nadimak uliva povjerenje :D
JA POZNAJEM TOG ČOVJEKA I NJEGOV NADIMAK NEMA VEZE SA LOPOVLUKOM. TO USTVARI ZNAČI (NA SRBSKOM JAZIKU) DA JE JAKO DOBAR I HUMAN ČOVJEK ! MI OSTALI SMO GLUPI PA TO NE RAZUMIJEMO !
NEMA STA MI SMO JEDINASTVENA DRZAVA U SVIJETU I KAO TAKVI ZASLUZUJEMO SVU POMOĆ OVOZEMALJSKOG ŽIVOTA
Covjek je makar iskren od samoga početka.
ako nastave na ovaj način ponižavati stanovnike BIH, izlaznost na svim budućim izborima neće biti veća od 5%
Demkorad Politačarić - Smetje
Lazes lopove!
Nema veze s kradjom ali sa ljepotom ima
muha filip naseg doba dobar sa svakim rezimom