Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi moj Bosanski jezik..
Bosna je ime za rijeku u BiH jezik bi se trebao zvati hercegovački
@SusScrofa- Za mene je veliki Bosanski kao svemir, malo ili veliko nebitno, s obzirom da ogromna vecina kliksovaca nemaju pojma o pravipisu.
Instalirao ja Chat GPT i pitam ga nešto. On meni odgovara ekavicom. Kažem mu da prestane i da hoću da ubuduće komuniciramo na bosanskom. Odgovor: "oću keve mi".
Bosna,bosanska nacija,bosanski jezik...sve drugo je manje važno.
Svaki magistarski rad i doktorat obavezno da se objavljuje na internetu.Gdje nam je taj bossnski server za objave?
Hvala Bogu, napokon nesto korisno I važno! Mnogo evropski zemalja ima dostupnost online čitanja arhiva, novina, knjiga itd.. mi imamo već nešto slično, za novine.. ovako ce se sačuvati od vremena I prikazati svijetu naša Bosna Ponosna!
""" a ovi svi pogasili svijetla da se nevide goli ko lipići,dokle; Ur Bosnia nema doneta više i uhvatili svoga fursata ,mora da vam dobro stoji bar se tako jel smatra ili vidi , mada je tu neko došao ;ostavio je svoj broj tel. ali mu nije pošlo bogzna za rukom uhvaćen je nedugo zatim""" bog zna kako je danas kur.vačama super i to je krasno ..... gihihi
Mađarsko Hunski konjušari i Turski konjušari možda su to i danas. Upitno je. Jedino što je sigurno da si ti još uvijek konj. Pitanje je kojim kopitom pišeš , prednjim desnim ili zadnjim lijevim, ha?
Kakve veze pola Hrvatske ima s Mađarskom? Niti Istra, niti Kvarner, niti Dalmacija, niti Dubrovnik... Ali zamišljaj što želiš...
Ne postoji Bosansko Hercegovačka nacija.
O cemu pričati dalje kad google ads ne podržava bosanski jezik..
Prvi pasus žvuci ko početak jednog skeča Nadrealista. Bez ljutnje, al složen ko da ga Šiber piso...
Odlično!!! A ovim što vam smeta pitanje, zašto vam smeta? Jer želite da nema Bosne i Bošnjaka. Koliko moraš biti nakrivo nasađen da ti smeta nečija kultura. I čim neko kaze da sam ja ili moj jezik izmišljeni, ja odmah vidim logore, genocid, i istrebljenje. Dehumanizacija koja je korak prije samog zločina.
Neka nama i Bosne i Bosnjaka ali vasa historija, jezik i nacija pocinje od 1992 godine kada je to Alija odlucio a nekada jesu postojali neki bosnjaci uz rijeku Bosnu ali vi nemate blage veze sa njima.
Izmišljen, kao i nacija.
Upravo pises na bosanskom izmisljeni genetski turkovlahu
@gooUser upravo su dvije nacije u BiH izmisljene a jedna bosanska autohtona i dalje prkosi!
Meni se ova ideja svidja pravo. Svaka cast.
Sramota je da nema jedne web stranice koja nudi automatsku korekciju teksta i gramatike na bosanskome jeziku.
Ѣєдⲁɲ од ɲⲁѣͼͳⲁþнѣнχ ͼпоϻєɲⲁ боͼⲁɲͼког ѣєȝнкⲁ нϻⲁϻо ɣ ɲоͳⲁþͼкнϻ кɲѣнгⲁϻⲁ гþⲁдⲁ Коͳоþⲁ: 3. ѣɣʌⲁ 1436, ϻʌєͳⲁѵкн кɲєȝ ɣ Коͳоþɣ кɣпно ѣє пєͳɲⲁєͼͳогодншɲѣɣ дѣєвоѣкɣ "боͼⲁɲͼког þодⲁ н þоꙉєɲɣ ɣ χєþєͳнѵкоѣ ȝⲁбʌɣдн, ɲⲁȝвⲁɲɣ боͼⲁɲͼкнϻ ѣєȝнкоϻ Дѣєвєɲⲁ.