Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koliko tek uzimaju na stimanjima tendera reketarenjima i dilanjima teskih droga...
Zašto još uvijek nije usvojen budžet Bosne i Hercegovine za 2022?
Za 18,8 miliona KM se mogao stadion napraviti i tako svake godine uzimaju pare iz budzeta, politicarska bagra
Sve dok kapa iz budzeta pricace se o ratu
Ako ne bude kapalo iz budžeta pričaće se samo što platiše (uglavnom velike korporacije i strane sile) žele da se priča.
Pored tendera, najveće pljačke su preko naknade za obnovljive izvore u Elektroprivredi i ovo finansiranje stranaka iz Budžeta. Halo 20 miliona da tim parama lobiraju, podmićuju, pristaju svoje plakate, plaćaju večere, užas.
a djeca se lijece pozivima moj brate
bravo Platforma Za Progres
Eh,da su samo ovo uzele,Švica bi bili
Platforma za progres 0,00 KM
pa i nebili najsiromasnija drzava, a sve na bazi nacionalizma i podjele
zna se ...💚💚💚
spašavaj se ko može
https://m.youtube.com/watch?v=cjLofuJxeuQ&t=66s Jestel me zbog ovoga trajno banovali.
Vase pare dragi moj narode .....rade od Vas i Vasih para sta hoce , a vi kopajte po kontejnerima.
Da li Zakon koji uredjuje koristenje budzetskih sredstava omogucava strankama da primljena sredstva ne pravdaju davaocima, i da davaoci nisu duzni ta sredstva dovesti u vezu sa ciljevima org?
Uzmu oni mnooooogo vise. Ovo je samo “legalno”.
Cak i ne dolaze na poso a vidi kolko uzimaju iz buđeta Ja sam reko i recu opet ukinut RS, Sarajevsku mafiu pa i HDZ izolirat i stavit da bude jedan prijesjednik, svake 3 godine 1od 3 naroda bira prijesjednika(stranku) pa se narodi mijenjaju a ti bi narodi bili (Bošnjaci, Hrvati, Srbi) a Bakiru, Dodiku, Covicu zabranit kandidiranje ili da se uopšte bave politikom
Lijepo i vladajucim strankama i opoziciji. Ne znam da se ikada opozicoja oglasila po ovom pitanju, a kamoli da su organizovali proteste. Nista dok narod ne shvati neke stvari.
Za to su sposobini imaju isivac kojim radi za novce!?
Sramota 😠 I sta su doprijenijeli? Ništa!!!! Osim prica o ratovima, stvaranju tenzija, medjunacionalnu mrznju, odlazak radnosposobnih.....to su neptofitne zlocinacke organizacije....onaj ko im je ovo odobrio, zajedno sa gore navedenim, odmah na vjesala!