Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam kako su ljudi pokušali srediti i zaštititi ovo ostrvo na razne lijepe načine, al u šeheru živi takva stoka da bez bodljikave ili žilet ograde ništa ne pomaže, zato shvatam i podržavam potez.
Najednostavniji nacin sprecavanja stoke da se krece kojekuda. U cemu je problem?
Tako je bili i kad sam ja išao u osnovnu školu sve zelene površine u školskom dvorištu su bile sa bodljikavom žicom. To treba u rubriku vjerovali ili ne.
pa kad su građani, dok su bili na selu navikli livadama hodati, pa nastavljaju tradiciju, čak je prenose s koljena na koljeno
Postavljanje ograde od bodljikave žice je zabranjeno i na privatnim dvorištima sa ulične strane, a kamoli u cenru grada, na potpuno javnim površinama, jer može izazvati ozbiljne POVREDE prolazniku. Samo idioti ograničenog uma i uskih pogleda po cijelom Sarajevu postavljaju ograde, ivičnjake, žice i ležeće policajce.
žica, žica, žica, žica drma mi se kabanica ...
treba zicu sa strujom ko za stoku pa ti probaj dirnut prec ako smijes...
Ah, postavio je Fadil iz Donjeg Brabonjista, pun grad Fadila, sljegli...
treba i sijeno saditi
to ti je kada zaposljavaju bivse cobane da ureduju grad
Meni ovo liči na vojni poligon za obuku vojnika valja vezati pertle na tenama😂
neka su ogradili da diverzanti iz trole ne pretrčavaju ulicu bilo gdje nego na pješačkim prelazima koji su samo deset metara prije i posle stanice. još kada kreten pretrči ulicu i onda po0 zelenoj površini ide do pješačkog. koji majmun moraš biti za to
Postavljena radi stoka koja izleti iz trolejbusa i pravo preko trave, baš ko prava stoka, jer mu mrsko produžiti 10 metara do pješačkog prelaza.
Pa naravno da treba postaviti zicu. Pored pjesackog svi idu ba preko trave. Joj i nama svaki k. smeta u pm.
Pa tako na selu naucili njivu ogradit , sta seljak zna sta je grad ...
Ne znam fakat sta je lose jer nasa gamad ne cijene zelene povrsine, trebali su bedem od zice napraviti za nase konje!
Sta bi ovo jarane pa nismo na selu