Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Odgovor! Tacno tako Dario druze.Ko proba rat,razaranja,ne izvesnost,dechiji ili odrasli plach,ne potrebnu smrt, zna veoma dobro da je to najveca ne potrepstina i glupost. Takodje,ako se bolje skoluje,cita istoriju napisanu od drugih naroda,Grka ili Arapa itd. Tek onda shvati da je rat a pogotovo na teritoriji bivse Juge,forsiran od politickih kriminalaca a sproveden putem maloumnih ne voljenih,na zalost,osoba! Amen.
Bosnnje se nikada nisu plašile Čobana sa Romanije i okolnih sela a pogotovo ne sada. Jedno trebate da znate vi bosanski pravoslavci: Bosnje silu na ovom svijetu ne sprovode ali se nikakve sile na ovom svijetu i ne boje, a posebno vas mentalnih čobana što prvom prilikom udarate na gazdu koji vas je uposlio u BiH. Samo započnite i ne očekujte ništa drugo do praz jer, što ste mogli uraditi vi ste uradili a mi: Velikim Bogom se kunemo da više žrtve biti nećemo.
REPLIKA ZA SVE Čitajući sve ove komentare, ostao sam bez riječi ili reči...... Koji ste vi šovinisti, bolesni umovi..... gdje ste svi vi bili od 91-95?!?!?! U bešikama ili pički marerinoj........ Niko od vas nije držao pušku, svi koji su držali puške ne pišu ovako..... srami te se provincijalisti, šovinisti, nacjonalisti, bolesni umovi...
Ja iskljucivo saradjujem sa curicama mladjim od sesnaest godina. Brat Edhem,mi je ne punomocno osudjen na 18 godina robijanja! Sta je to pedofilija?
Da Bošnje dobiju po pič*i nije realno,nije više 1992,druga su ovo vremena,nema više tzv jna,nema više srpske vojske,ni Srbija nema vojsu kao treba,aco druga su vremena,izvini ali čini mi se da nisi u toku,1992 se NEMOŽE PONOVITI nikada,iako su Bošnje dobro \"osakaćene \"u zadnjem ratu,danas su u sasvim drugom stanju po pitanju vojske i odbrane,da skratim nikada u svojoj istoriji nisu bili jači.
Ako Bosnjo sa ovim pocinje\"opet\"rat,vi ga braco srbi vec odavno vodite,sta treba jos da se donese u rs ???Mozda nebi bilo lose da izbrisete naziv srpska,da nebi Bosnjo \"opet\"pocinjao.Sto se tice zrtve,moze te se Dejtonu zahvaliti ali mozda bude drugo poluvrijeme ........
Samo ovoga puta nisu ne naoruzani kao 92. I ne znam tko ce za svrbe ratovati.Da ne bude cijela BiH njihova,kao sto su i zasluzili.
Svarno je tako Palninar, njesra pocnu sa njima a onda kada dobiju po pi.cki glume neke zrtve. Realnost je da su uvek dobili ono sto su trazili.
Bosnje ponovo zapocinju rat, kao i 92-ge. A, kasnije ce biti - \"buhuhuhu, mi smo zrtve...\"