Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su nuklearnu elektranu napraviti.. Ustvari nisu, rekle bi komšije da radimo na nuklearnom naoružanju..
U Njemackoj radi aktuelno preko 80 ! termoel. na ugalj i veliki broj na gas.
BOSNA ĆE BITI NAJAČA NA BALKANU. ČESTITAM
PRVO STE TREBALI UTVRDITI VALJDA KO JE SHEBO 30 MILIONA NA HE VRANDUKU
1. da ste znali napraviti , do sada bi zavrsili HE Vranduk, ili bar 1km autoputa, hocu reci nije do projekta vec SDA debila koji radi po EP BiH
@samlecugne To zajebaju HDZ ovci Bit će i To.
Svim poslanicima želim Vrandučko utemeljenje hidroelektrane. Blok 7,isto da je pjesma nekog repera. Jedva čekam prvi temeljac.
SVE JE TO OK.... ALI, ZAR BAS SAMO KINA DAJE KREDIT I NIKO VISE NPR, SAD, NJEMACKA I CIJELI ZAPADNI SVIJET? NOVKO NOVALIJA ODABRAO KOSOOKE SRAM BILO SDA UHLJEBE. PRODACE BOSNU ZA KILU KUKURUZNOG BRASNA. SRAM VAS BILO BAGRO.
@senko1958 Trebaš se informisat, bio je konkurs niko se iz Evrope i Amerike nije ni javio na konkurs. Kinezi su dali najbolje uslove.
Što se fotograf fokusirao na noge edite ko da ženska nije vidio.a slika nje i ove dvojice je kao najava double penetration.
Taman da i ja dignem 10 milja u NLB i kupim posao. SDA
Znači 'uz nos' i EU i Americi. Uz nepotpune odgovore na upitnik, još možemo samo zapjevati onu Đoletovu - putuj Evropo...
U sloveniji su izgradili blok 6 prije par godina od 600MW od 1.300 milijona eur. Jesu pokrali 200, a ko ne bi. Posebno ako Alstim gradi. Siemensa su odbili jer je zeli izgraditi za samo 800 milj eur. Al zato je najsavremenija. Zrak je mnogo cisci a i izkoristak lignita je bolji. Njemacka je u zadnjih 20 god izgradila ja mislim da 5 termoelektrarna. Ali sve sa standardima kako mora da bude. Vjerujte da ce biti i blok7 kako mora.
Slika 5 i 13 spremna za jebacinu
Trazite lovu od Hrvatske za koristenje Buskog jezera kao i od Srbije za koristenje HE u zvorniku i Bajina basta i eto Vam love...
Tuzli treba autoput,a cumurelektranu nek prave u sarajevu.
Blok 7 je najveća prevara u istoriji BIH
@filozof07 samo su prosle godine iznjeli u rukama preko grane preko 3 milijarde maraka i stavili na strane banke. a gdje su ostale milijarde. Oni 5 milijardi ukradu svake godine .
Gradit ce te ku.ac amerika se pita a ne vi nemože kineski novac u zemlje članice nato saveza
@filozof07 stanari kina izgradila i svastruja 100% se prodaje nekom strancu. Nama otrov njima cista struja.
@filozof07 Vidio si da je Kina više izvezla robe u Ameriku nego ikad dosad. Amerika je viši nivo ekonomije. Uzimaju pare preko gugla, Vize, Mastera, Dajners Kartice, Fejzbuka, Yutuba, preko Svjetske banke i još mnogo drugih finti.