Komentari (569)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na sta ljudi bacaju pare....
@Xbox360 srami se! Dok god trpate sve u jedan kos nikad mira biti nece! Na danasnji dan se razbacivati ovakvim rijecima, neka vas je sve sramota! Nikom nista sveto nije. U ratu ovom, a niti ijednom drugom, nema finih, svi su krivi i krvavi, netko manje, netko puno vise. Pored svih problema u drzavi i vase mladosti vi se prepucavate oko nacionalnosti. Ni ne smijem prokomentarisati izjavu o BIH katolicima, neka si ti veliki mangup pa po kliksu pises..
@VukseVraca, ti si izgleda za besplatno zlostavljanje djece ba vjeronauku, nosanje dugih brada i subara sa kokardom. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne ljutite se na njih, zamislite kako moraš biti jadan kad živiš tamo gdje ne želiš! A živiš i živiš, u Bosni i Hercegovini živiš jado jadni. A sad piši koliko hoćeš, ako ti je lakše. Jer ujutru kad se probudiš, probudit ćeš se u voljenoj BiH!
@Hamarm tako isto se osjećaju svi obespravljeni i nezaposleni bez obzira na naciju. Samo budala ili uhljeb je sretan u Bosni.
@Hipoteza Pa bolje biti bez marke u džepu nego bez pameti kao ove ustaše. A ja.
SAMO TO SKINUT I ISPISAT SE DOBRO NA TAJ ZNAK
Dobro dosli u pizdu materinu
Hoce li Sipa napokon krenuti u hapsenje sepatatista
Stvarno.. u pravu su rvati u BiH...ugroženi su.... niti plakata sa šaovnicom ne mogu postaviti...
крватине...имају подршку цијеле католичке ЕУ,САД,злочиначког ватиквана и ОТАН-а,а немају званично своју територију,него су препуштени налету муслинама,који оће да им је отму.Чекају Србе,који стоје сами,да први предузму нешто.Пи**етине.
ишљам је свима пријетња.Њих свести на 18%,а то може бити само провизоријум типа резерват,је европски цивилизацијски интерес.А католици из Европе им праве државе на Балкану на рачун Хришћана,које су клали,конвертовали вијековима,и то са ишљамом.То су ти КРШћани.
IDE BAN LAGANO ;D SRETAN BOZIC SINE ;D
Uvijek su ustaše bile gore od četnika od četnika barem znas sta hoće a ove hinje isto hijene kad se sve haman zavrsi uskaču po plijen
Laprdanje dokonih u svrhu izborne kampanje.
Nakon što su tzv HB i tzv RS, uz HVO, VRS i njihovu policiju, pravomoćno potvrđeni kao agresori, UZP-ovi i genocidaši u BiH, Amerika ide korak dalje i poništava to zlo. Republika BiH nastavlja svoj put, i neka nam je sretno bez zločinačkih entiteta i kantona.
@StGeorge Isto tako su neki drug gradjani u BiH dozivili od svojih prijatelja Franje i Slobe ali ih to nije nagnalo da se svete i mrze bilo koga
Ide to , ne posustaje . Realno , boli me qurazz , ali mogu da razumijem Hrvate u BiH , je je politika Muslimana izgubila svaku kopcu sa pamecu , jos korak , pa cist fasizam.
Mozemo to i ovako gledati ako se vec pozivamo na slobodu i demokraciju. Da je sloboda i demokracija bila bi Republika srpska krajina a ne Hrvatska.Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju onoga sto su trazili srbi u hrvatskoj i ovoga sto traze hrvati u BiH,ali ja mislim da ovi sto zagovaraju HRHB ne misle tako ili se varam.Mozda oni misle da srbi trebaju imati republiku u hrvatskoj.Ako je tako svaka cast.
Razlika je u tome stobsu Serblji u Hrvatskoj trazili rapubliku u Krajini na prostoru i u opcinama gdje su bili vecina, a ova nacisticka rvatska banda u Bosni hoce nekakvu republiku u opcinama gdje su u manjini. Buduci da su u vecini samo u kozojebackim metropolama poput Listice (Siroki B.), Gruda, Posusja i sl. nikako im ne odgovara da tu imaju tu nekakvu republiku jer od tog kamenjara nemaju nista. Za takvo sto oni bi htjeli i nesto sto vrijedi ali im tu smetaju Bosnjaci koji bi onda trebali
nestati s tog prostora. Ta rvatska nacisticka banda nece odustati od tih nakana sve dotle dok im se zubi ne polome i glave podobro ne iskrive od batina.
mjenjam stan u Zavidovicima za staru svabsku guzicu u Njemackoj
Nešto ne bih rekao da je "uotu" hrvatsku herceg-bosnu iko dobrodošao, a pogotovo nekog dobronašao. Ovo me podsječa na nekad kosovo republjik, samo je mala razlika u tome što ovo nikad neće biti.
evo već 15 minusa, hvala :) e vidi ovih sljedbenika UZP, ni Božić ih ne zanima, nego čitaju ovdje šta se piše od 6 do besvjest.
pozivam gradjane da se bori protiv velicanja zlocinacke tvorevine i ustaske propagande.. https://www.facebook.com/hercegbosna.org/
prave se cetnici i ustase da imaju svoju drzavu u BIH a svi trose KM i na licnoj BIH grb
BIH je država tri naroda, a ne samo Bliskoistočnjaka.-