Mozemo to i ovako gledati ako se vec pozivamo na slobodu i demokraciju. Da je sloboda i demokracija bila bi Republika srpska krajina a ne Hrvatska.Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju onoga sto su trazili srbi u hrvatskoj i ovoga sto traze hrvati u BiH,ali ja mislim da ovi sto zagovaraju HRHB ne misle tako ili se varam.Mozda oni misle da srbi trebaju imati republiku u hrvatskoj.Ako je tako svaka cast.
Razlika je u tome stobsu Serblji u Hrvatskoj trazili rapubliku u Krajini na prostoru i u opcinama gdje su bili vecina, a ova nacisticka rvatska banda u Bosni hoce nekakvu republiku u opcinama gdje su u manjini. Buduci da su u vecini samo u kozojebackim metropolama poput Listice (Siroki B.), Gruda, Posusja i sl. nikako im ne odgovara da tu imaju tu nekakvu republiku jer od tog kamenjara nemaju nista. Za takvo sto oni bi htjeli i nesto sto vrijedi ali im tu smetaju Bosnjaci koji bi onda trebali
nestati s tog prostora. Ta rvatska nacisticka banda nece odustati od tih nakana sve dotle dok im se zubi ne polome i glave podobro ne iskrive od batina.
Prikaži sve komentare (569)