Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je stvarno bezobrazluk.
ovi bolje žive nego njihove kolege u evropskoj uniji šta će im evropska unija nisu ludi uživaj jedi i pij dok možeš onda se popišaj po sirotinji koja te birala
Pojačati svinjetinu za Srbe i rvate u skladu sa važećim popisom stanovništva!
??? sad ih i napusavamo?
Pa i za cigaru se grebete mame vam ga uhljebske
prisjelo im da Bog da
Sve mije razumljivo,hrana moraju svi da jedu.Nisu mi uredu duhanski proizvodi preko 2 miliona...
svi nam se s.... :(
U grlu im zapalo svaki komad.
saljite jos alkohola i kobasica a mi idemo po sobama ! fino vam je zena objasnila kako se zivi i radi u zajednickim institucijama i vi se jos kao zgrazate
Neki koji uzivaju u dobroj ponudi kao Milica Marekovic malo i pretjeruju na vagi pa sad pored ovih enormnih troskova zahtijevaju sto ce naravno biti udovoljeno banjsko lijecenje da se malo oslobodi onog sala i tjelesine i to po njenom izboru u Vrnackoj banji, Srbija. Ovdje pije i jede i prima platu a ipak Srbija je izbor.
Pa šta jedu toliko???
"dame" (citaj: nakindjurene polupismene podobne glupace) ne kuhaju kod kuce, vec nose telece snicle (koje dobiju za manje od 5 KM po porciji) iz tamosnjeg restorana kuci da im zdere stenad, a isto to rade i "gentlmens" za svoje hanume, snashe i snajke. Naravno, sve to od nasih para! Treba im zabraniti te restorane, a od tog novca nabaviti lijekove, zavoje i aparate za bolnice.
@Optimistični ljudi najviše gofna!
mala je to cifra koliko uhljeba tu ima zafalit ce im brzo. mora se i kuci ponijet nesto
Koji ugodjaj I opet nemogu se sastati
Ja mislim da su hrvati problem broj 1, pa tek onda ovi ostali...