Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacisti su na prostiru ex-yu za svakog ubijenog njemackog vojnika streljali 100 civila. Vučić je javno pozvao da se za svakog ubijenog srbina od strane NATO ubije 100 muslimana. E ovi ciofašisti su prevazisli i ove gore spomenute fašiste.
Dobro ste se sjetili.Blinken i smerika,WB,Njemacka su ubive neduznog Pakestinskog naroda.Slobodna Oalestina bez ikakvog dodira sa Izraelom i navedenim zemljama.Pomoći ćemo finansirati izgradnju kineskog zida da bi se Palestina ogradila od holokausta i vionistickog Izraela.
Palestinskog ,ne izvrci
Malo cu da vas naruzim da izgleda da nam nije svejedno al usput sam vam dostavio par milijardi dolara pomoci u naoruzanju da ih mozete dalje zasipati.
Da kojim slucajem u nekoj Evropskoj zemlji neko ubije 100 kerova,to bi se okarkterizovalo kao zlocin bez presedana.U Gazi na dnevnoj bazi mjesecima gine 100ne LJUDI i osim rasprava,svi gledaju,,pa to su samo Muslimani,,..
Znači ipak genocid!
Ocigledno da mogu, i nikada nece odgovarati za svoje zlocine. Ko i ameri... Pravda postoji samo na filmu.
Klix ,zašto brišete komentare kao odgovor na osobu pod nikom Nezavisna?
Ne možete finansirati i slati oružje tri mjeseca dok se ubija 30 hiljada golorukih djece i žena i onda se nakon tri mjeseca čuditi i nešto moralisati da se udvorite svijetu pošto svi vide koji ste monstrumi
Sve i jeste americki plan i aktivna igra u svemu. Sad bi da operu ruke malkice. A stalno veto udaraju i negiraju sud u Hagu. Samo da se covjek nasmije.
Bla,bla,bla.... Ne veruj cionisti ! A po Blinkenu koliki broj civila treba da ubiju cionistički teroristi da bi bio normalan broj ubijenih civila ?
Ni Nil vas ne moze oprati !
jos jedan dokaz za medjunarodni sud
Okrece se kolo.