Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato našeg baketa nećete kazniti, on je u trezoru samoizoliran na sigurnom🙈
Vi botovi i ne znate nista napisati osim napada na Izetbegovice i SDA!!!! Vi botovi i ne znate nista napisati osim onog sto vam Kojovic i Masic posalju na Viber grupama. Vi botovi ste zadnja olos ovog grada.
@jaba Bake se javlja samo jendom sedmično
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e jesi ih zajebao usrali su se garant roki moj
@Nauaopx381 eno vec angazovali advokate,kazu bice guravo
@Nauaopx381 a šta si ti korisno uradio za društvo pa pametuješ...dečko je bar pokušao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Stefane. Haj molim te organizuj tim advokata da tuze i organizuj fond za pokrivanje troskova. Odmah dajem dobrovoljni prihod.
Au sad su nagrbusili!
Joj ovih sto su zeljni dana slave tek ne mogu
Bravo, majstore
Opet Bosnjaci ugrozeni. Niko Bakira ne spominje. A joj
A on je u izolaciji?
Botovi uvlakaci u supkove ovih politicarai Riđobradog ...ma more MRŠ u 3 l p m
ovo je pametan potez svaki gradjanin treba podnijeti tuzbu protiv ovi glavnih lopova sa 3 mil tuzbi ne mogu bit kandidati na izborima a morace prodat svu imovinu da namire stetu jer su krivi po svakoj tacki optuzbe bravo momak ideja ti je prava samo i incka treba tuziti nek ide vise dzu.,ela odavde
Svaka cast Blagicu
Gledaj ovi SDA bogalja sto brane Kakira!
mamin debilčić.
zakon vazi za sve isti. lijep pokusaj mladicu.
Jedno pitanje, da li bi se kupovina diplome moze obaviti onlajn, i da mi tako dostave, mislim vazi li i kao ona kad je uzivo kupis?
Bravo sinko.
Kakav retard jbt