Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam juče na Igmanu, bilo je prelijepo! Samo onaj čiko koji naplaćuje parking ne izdaje svim korisnicima račune, tako da mislim da je juče otičao kući sa polijepom svotom novca za kućne potrebe. Nedostaje još originalni štandovi i bolja gastro ponuda. Onako izgleda ko neki ciganluk. Kukuruzi, baloni, kesteni, sve razbacano i neujednačeno. Nigdje ćevapa, bureka, sendviča, donera... Treba postaviti jednoobrazne štandove, dovesti certificirane prodavače hrane, neke brendove...
Treba kopirati kućice sa Bjelašnice one što su napravljene .
Taman koliko je godisnji promet putnika na BL aerodromu.
Na Jahorini samo 4 medjeda.Bice bolje ako Bog da.
Fali jedna džamija na Bjelašnici. I to da je s dvije munare u saudijskom stilu ko ona Fahdova na Alipašinom . Jer dosta Arapa dolazi gore da skijaju. I trebali bi izgraditi jednu lijepu džamiju. Ali jok kod nas Bošnjaka uvijek neki jugokoministički kompleksi pa glumimo ateiste. Prije bi Titu hram napravili nego džamiju. To samo govori o lošem stanju duha nas Bošnjaka muslimana.
Pobrkao si rubriku. Ovdje nema mjesta nacionalizmu ni vjeri. Tema je planina, skijanje, snijeg, odmor, uzivanje....
@Japanska jabuka i Allah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Staze pune kamenja topovi ne rade. Ljudi dobiju 17 miliona sredstava instaliranh topove kupe super nove ratrake i onda opet staze nisu dobre. Samo se laze narod . Drugo teferic su od planine napravili prodaje svak sta hoce , rostilja se na sve strane. U subotu harmoniku neki djuturumi donijeli piju i deru se ko budale. To doduse nije nadleznost Zoi84.
Nemam nista protiv nase lijepe Bjelasnice, ali mi je ruzna iz razloga jer su izgradili nepplanski, jako ruzno izgleda. Nema red, parkira gdje ko stigne. Unistilli su planinu maksimalno.
Samo pozitiva, biće od nas nešto
Zaista nije u redu da se javnost obanjuje sa ovakvim saopštenjima. Prvo, staze nisu adekvatno pripremljene i zaštićene. Rezultat nedjelje je sedmero povrijeđenih (GSS i Hitna pomoć nek potvrde). Staze su prepune kamenja. Kotlovi su više bili van funkcije nego u funkciji. Kamikaze u trenerkama ozbiljno narušavaju sigurnost na stazi.
Svakako je bolje nego prosle godine, ali treba jos dosta investicija da bi se izdvojilo od konkurencije. Ove godine, bar jos jedan sestosjed uz novu stazu!
nisam bio
Treba tu još svašta, ali Bjelašnica postaje ozbiljan sportsko-rekreativni centar.
..a gdje je registar, ne može tako.