Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje dno dna od drzave i institucija kao sto je ZOI. Osudjenog i presudjenog dilera droge postave na otvorenje ski sezone a na zapadu otvaranje sezone predvodi il neki klasik il neki evergrin. Najbise ce doci djece sa mamama u jeans hlacama dok ocevi piju kafu u hotelu i pricaju kako im se ne moze dignuti
Autoputeve,firme,klince palce nam otvaraju ljudi koji su milione pokrali a mi smo se ufatili toga da nam Ski sezonu otvara lik koji je pao s par grama vutre. Al haaj,nebitno.
Jel ih neko tjera da ide ? Koncert počinje u 14h, a do tad možeš po Bosne da pređeš na skijama. Stvarno mi je glupo to razmišljanje naše tipa bio u zatvoru, psuje, itd. Ako ti se ne sluša ne slušaj i kraj priče. Vama ili je krivo što ne uzimate pare lopatom i što nemate sve što poželite kao oni ili ste jednostavno ograničeni ko balkon pa ne možete prihvatiti novi val muzike i "kulture".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Creme de la creme muzicke scene 🤣
OD JALE, BUBE, SENIDE... ZOI-a i SVEG OSTAALOG STO NE VALJA, GORI SU SAMO UMOBOLNI KLIX KOMENTATORI
pozdrav sa prelijepe bjelasnice. po vasim komentarima vidim da ste fanovi becke filharmonije. cuo sam da je doticni muzicar diler i narkoman, kao i dobar dio estrade samo se ne prica, al po vasim komentarima on ispade gospodin covjek. morbidniste i bolesni. zar nemate ljepseg posla od proklinjanja necije djece i dabogda ovo, daboga im ono.... buba koreli je fin za vas.
Dno.
Buba Coreli, Buba Mara, Buba Dara, Buba brat, Buba u gacama, Buba u mozgu
Zbog odvratne muzike koju ste organizovali na bjelasnici, odoh na jahorinu 💩 💩 💩
Samo kukate narode da li imate drugog posla Kakva drzava takav natod.
Da li će doći i bivša vlada da se pohvali da je ona i snijeg obezbjedila, za razliku od onih prije?
Hairli nek bude. ❤️
Otvorili ste instagram profil???? Pa bravo!!!!! Jel tesko bilo?
Od svih nabrojanih muzičara (za neke sam čak i čuo) ne znam ni jednu jedinu pjesmu, tako da ne vidim načina kako da "uživam" u njihovom "perfomansu"
Ovo je odlično u odnosu na prethodne vlade KS kada su Bjelašnica i Igman nespremne ulazile u zimsku sezonu.
Dnevna od 9 do 12. Hajte molim vas
Kakav kapacitet prirodni imamo i opet ne znamo uzeti love od zapada. Ne racunam ja 10-20eura to je nista sta mozemo i kako trebamo uraditi i zaraditi