Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ti otkinuti tu stvar majmune bolesnicki pu
@vibrratoor Za semafor ga okaciti
uh ovakve najvise vole u KPZ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kradu, lažu, otimaju, podvode, pljačkaju...nastavite niz
Gore od ovog niza je što mi glasamo za njih i ne izlazimo na ulice kao bjelorusi npr. i samo prdimo na komentarima za sveti lajk.
Treba SDA abolirati i osunetiti Dodika pa mu dati da vodi nas muslimane.
Diplomatic je poremeceni pedofil koji je placen da brani pedofila na portalu. SDA nas pljackala, lagala, raselila, sad nam i maloljetnu djecu siluju. Rat je trajao 4 godine, ovima nema kraja
bolesnik mamu mu
U ovim situacijama bi šerijat dobro došao
@gooUser1570881376 Zar šerijat ne dopušta spolne odnose sa mldb. tj. sa onim curicama koje dobiju prvu mengu i još pristanu na to, kao što je u slučaj ovdje?
sad nekontam arapi koji to rade su vam braca i valjaju vam a ovaj kad to uradi nevalja??
Biće njemu Kurupakšu u prdekani
Treba mu ga odrezat
E sad pasa moj dobro cuvaj safun kad se budes sa lolama tusiro, e kako oni voli takve.
Klosar jedan prljavi! Da ga hoce ko naguziti u zenici , chuna mu se pozlatila!
šta mu dođe Isak iz ASDA
Sad ce kurgas da bude djevojcica u KPZ.
Metak i u potiljak. Nema tu suđenja, osude, zatvora. Igman konjic metak i odmah zatuci hajvana, zakopaj negdje u šumi.
samo ???
@Diplomatic6 "pripisu da je rijec o necem sto je povezano sa SDA ili nekom njenom clanu, sto granici sa shizofreniijom i paranojom" Sebe si samog opisao.U SDA stranci se mnogo toga drzalo ispod tepiha, sad kad se tepih cisti, sve izlazi u javnost.SDA cuva takve, znaju ako ih otpusti, bice gov*** na sve strane.SDA se osjecala sigurno, mogli su raditi sta hoce.Kad se uhvatis novca i moci, ljudi postaju jos pohlepniji.Idu preko mrtvih.Problem je u narodu, koji ne znaju razlikovato lose o dobrog.
Refik je imao spolni odnos sa djetetom ali sada ga siluju ADVOKATI , TUŽIOCI , POLITIČARI PA I SUDIJE . OVAKAV IM JE TREBAO JER IMA NOVCA ZA SVIJU OD DIVIDENDE IZ AKOVE I OPET SIROTINJA JEDE SALAMU OVAKOVU I PLAĆA SVU PREDSTAVU.