Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalna organizacija IOM iz nekog razloga zeli drzati migrante u centru Bihaca, a zasto, nikome nije jasno.
Ocigledno medjunarodna zajednica ima neke planove za nas, a mi se tu nista ne pitamo
Očigledno je biznismen skontao kako da mu država renovira farmu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jos samo da jaja krenu nositi migranti eto business-a
Ma sve to u kamp, i natjerat na rad, sve ostalo nema logike.
Jel to Medeno polje iz Partizanske eskadrile :D
EEee rodjace nemozes ti to tako, ti bi to sve dao da se smeste i da naplatis eure od EU a nisi podoban... ti da si dobar Bosnjak i Musliman ti to trebas dat dzaba i hraniti bracu muslimane sam od sebe i bio bi dobar, mi podobni sve to upisat cemo tebi u zekat i tebi ce dragi Allah dati jos vise da mozed da dijelis a mi "podobni" da naplatimo to sve od EU .. Sellam
treba im pomoci, ali samo da se preko granice prebace...da se vise nikad ne vrate u Bosnu.
Mladi Bišćani na ulice i udaraj, nek' se zna kakav je geto život u BiH
znači ti bi dao besplatno,svaka čast , ali tu i jeste problem , kako da se onda lokalni političari i ko zna još ko UGRADI!
treba pitati predsjedavajućeg zvizdića...on je uzeo pinku!
Svaka čast za velikodušnu ponudu i način razmišljanja i pristupanja problemu. Idealno rješenje bi to bilo. "Vlast" svakodnevno pokazuje nesposobnost rjesavanja kako starih tako i novonastalih problema jer njih to ne zanima, nego gdje sjest, pojest, popit, uzet pare i zaposlit familiju ili nekoga pa sutra kad zatreba da se može tražit protuusluga. Koja crna vlast, bolje im pristaje izraz vlastitost.
Halilee, ti ga prvi zalilaaaj....
Zeljko, evo rijesenja. Zeljko, evo rijesenja. Zeljko, evo rijesenja. Zeljko, evo rijesenja. Zeljko, evo rijesenja. Eto ti se prvi javio da pomognes ....evo Komsicu .....dajte pare sto ste dobili za imigrante Halilu , rijesice on to ..... neda pjandura pare, a srati zna .... moj jado , moja grudo leda ....Halile, svaka cast .... ti si bar konkretan
Nisu ni nas na zapadu u farme ubacivali
Šta kaže onaj migrant na videu...rasist bosnički!....hahahahahaha
Boli me ševćina za migrante, farme itd
Bravo za halila,treba te izbjeglice pomagati na svaki način
Ama nema primanja više nazad u Sarajevo Dosta je više prvo četnici pa autonomaši pa sad migranti dosta više
Koliku mjwsečnu cifru je trazio za to ?