Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klica vam se zatrla zločinačka,genocidna !
Koji cinizam od djelenja pravde.Nekoji dan u BL onaj bokser dobi 6 godina za napad na novira a ova za svirepo ubistvo 3 godine.Ocito je da se u BG pravda dijeli prema imenu i prezimenu a ne prema krivnji.
Silovaj i ubij muslimanke - 3 godina. Samaraj srbina koji ti je poklao pola familije, 10 godina
Da je popila momka kao ona uciteljica u SADu dobila bi 20 godina. Ubijes covjeka, dobijes 3. Koja sramota
Za urezivanje krsta na čelo, javno ponižavanje i masakriranje lječnice dobije tri godine zatvora, a naš dobije toliko godina za šamar đikanu..
CIRKUS! OLAKSAVAJUCA OKOLNOST STO NIJE VISE UBIJALA??????
Treba je pregazit tenkom u narandzastom kombinezonu.
Dobar im ovaj fazon: prošlo puno vremena, u starijoj je životnoj dobi i nije kažnjavana. Je li to znači da bi druga priča bila da je nekad ukrala smoki u prodavnici...
pravde i govana ubijes covjeka u ovom slucaju jos gore civila i dobijes 3 godine.
Licemjerno! Samo bi joj trebalo vratiti istom mjerom, ali je ostaviti da živi! O kakvom monstrum je riječ, pročitajte na linku http://izdvojeno.ba/cetnicka-posla-ratni-zlocinac-ranka-tomic-u-beogradu-osudjena-na-samo-pet-godina-zatvora-za-monstruozni-zlocin-nad-zarobljenom-heroinom-petog-korpusa/