Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omogucite redovnu isplatu placa i doprinosa za ove sto rade i pune budzet, i omogucite zaposlenje ovim koji zavrse skole i fakultete. Pustite se narkomanije
ciste sprice svaki dan, kakvu finansijsku pomoc drzave, popust kod lokalnih dilera itd. majko draga ima li kraja ovim glupostima? ako smo sve dotjerali do narkomana i njihovih uslova moze
Ko ce bivsim borcima sta omoguciti?
Toj bagri samo treba pojačati dozu, na račun države. Bolje i to nego ga cijeli život liječiti, ispravljati, popravljati.... nikad nikakve koristi za društvo, samo trošak.
da se radi o tvom djetetu, pitala bi te ........sve bi pokusao da mu pomognes
@ogledalce - o mom se djetetu ne može raditi, jer ja sa svojim djetetom razgovaram o svemu, i imam uvijek vremena za njih. U pravilu su to odgojem i pažnjom zapuštena djeca, i djeca kojoj roditelji sve oezbijede pa ne moraju ni u školu ići - babo će sve srediti. I zapamti - i ja sam nečije djete, a nisam narkoman niti alkoholičar, iako sam imao sve "uslove" da to postanem !
nema mjesta u fahdovoj džamiji. šaljite ih u kuwajtsku džamiju 😂😂😂