Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jesmo li se borili za ovo i da ne smijemo govoriti istinu?" Jeste "Nijedno dijete ne mogu da zaposlim. " Samo kod nas reditelji zapošljavaju djecu
"Jesmo li se borili za ovo i da ne smijemo govoriti istinu?" Jeste "Nijedno dijete ne mogu da zaposlim. " Jeste "Šta koji ku**c" Jeste
@pupak ako zapošljavaju političari svoju djecu ne vidim razlog da to ne čine borci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da javim svima pa i gospodinu Probicu da ima jedan stolar na Mihrivodama trazi radnike. Nije velika plata na pocetku ali naucis poso i poslije mozes sam majstorati. Sretno svima koji apliciraju.
Star konj se ne uci jahat🤣🤣🤣😂
@Bosnia126 pa dobro mora se raditi, bice to uredu ko aplicira samo nek izdrzi. Sretno.
Imate u oktobru priliku pomesti SDA i uradite to.Donijeli su toliko toga loseg za ovaj narod i ovu državu.Brinu se samo za svoje fotelje.Kaznite ih sad za sve ove godine.
Boracki dodatak svakako ali prvo debelo procesljati ko je pravi borac a ko nije. Posebno se odnosi na HVO bojovnike, svaki neka dokaze gdje se borio, kada je neku akciju imao jer se zna da su knjizice dijelili redom i babama i djedama pa i umrlim koji nisu ni bili blizu rata. Prevelikim brojem bojovnika barataju, neka dokazu gdje su boj vodili.
http://cenzura.ba/svada-pred-parlamentom-dosli-su-napasti-sda-preko-nasih-leda-mi-necemo-rusiti-nista/
Moj Porobiću sve nas porobiše i rastjeraše svojom lošom politikom, ali uvijek je bilo bolje grob nego rob!
Jbg, borili smo se za nečije debele bankovne račune a ne za državu...
hahahah borac za privilegije!!
sta mozes kad je Sarajlić Bakiru najdraži jer licka jaja ko niko među živima. zato ti treba da umreš bez prava na kisik i vodu.
Gdje nestadoše one zastave HR HB? Zaboravili ih ponijeti cccc...
Jesam se ja za ovo borijo rodjo moj, iskopo rupu u podrumu i u njoj proveo rat :)
Koliko apatije. Kao da svi jedemo zlatnim kasikama.
ne kontam ovu betonaru..jel ovo Šćepin toranj?
NISTE SE BORILI ZA TO, al ste GLASALI ZA ONE KOJI SE NISU BORILI: Tihića, Bakira, Penisa Pizdića, FAdila, reisa Serića, malog Fahru velikog smrada, ministra policije Čamparu, tužioce koji vas tuže ŠTO NEMATE NIŠTA i sve tako. Ubuduće pamet u glavu i PRIJE ZA GHOVNO neg za SDA ! A pobrojani nedaj im bože da dočekaju nas i vas nakon Oktobra !
nek si namjerno izostavio Slučajnog prolaznika... a namjerno si izostavio slučajnog.
nisi se borio za ovo ali si glasao za ovo, razlika drug velika. Borili ste se za demokratiju, suverenu drzavu itd a sto ste izglasali ova govna za to je narod i njegovi biraci krivi
TAKO VAM SDA VRAĆA SVE OVE GODINE I PONIŽAVA VAS
Scepo iza zatvorenih vrata prati situaciju protesta 🤓