Komentari (515)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa takva je Svedska danas :D
To je posljedica Osmanske okupacije. Mi Bošnjaci nikad nismo tražili nezavisnost i čak, kad smo dobili Turke 1830, kad je bio prvi Bosanski ustanak u Travniku, tražili smo oprostu od Sultana Sulejmana(Tražio je Kapetan Gradaščević) I, kad čovjek pogleda kroz historiju, ispadne da smo mi Bošnjaci=Turska krela, a ne Srbi koji su primala turski kurrac 500 godina i bili silovani u Haremu. TO, SAMO BOŠNJO MOŽE RADITI! VRTITI ZASTAVU TURSKE KOJA JE OKUPIRALA BIH 4OO GODINA.
Karl Bilt je covjek, koji je svojim ocima vidio sta se dogadja, kad ti muslimani zaposjednu zemlju. Svedska ih je puna. Zato vjerojatno suosjeca sa krscanima u BiH. Ovo sto je on postavio je sve istina. Ovako su muslimani zivili prije 100 godina. Kao Arapi i Turci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovakve slike iz Sarajeva su bile prije sto godina, onda su tamo negdje sedamdesetih i osamdesetih potpuno nestale da bi se sada sve polako vraćalo na staro. Sad šta je napredak ovisi o kutu gledanja
hahahha karle nisi ti bio u Sarajevu, i danas je vako
Vjerujem da ne zna ni guzicu oprati kad sere, nego ono samo navuce pantole, kao pravi viking. Sta vise reci.
ti znaš oprat guzicu al zato imaš 500 KM platu
Vidi se da "voli i cijeni muslimane" Eto koga oni nama stavljaju za Visokog predstavnika...U pravu je Dodik - treba ih otjerat odavde jer ionako ništa ne rade...Godi im ovo stanje, jer BiH ima toliko resursa i potencijala da bi mogla biti jedna od najmocnijih država na Balkanu!!! Šteta što to ne znamo iskoristiti, upravo zahvaljujući ovoj gamadi što nam sole pamet i što puštaju da propadamo, a zarađuju dobre pare!!!
Dobro se opario zloco dok je bio u ratu ovdje, moze biti njegovim pra, praunucima. Znalo se jos tada koliko mrzi Bosnjake, pozturao klipove gdje god je mogao, usput tabao sa srne spikerku.
Bildt je jedna konjina neopjevana i opaki sovinista...lik se uvalio u loze i klubove gdje se vrti i Zlaja i samo kenja...
Sta je tu "sporno"??? E svasta!
OVAJ JE JEDAN OD SVJETSKIH MAFIJAŠA KOJI ZAVAĐAJU NARODE I PRAVE RATOVE I NAPETE SITUACIJE ZBOG INTERESA SVJETSKE MAFIJE...PAS IM MATER .
to mu je zena Srpkinja napisala umjesto njega, nemojte se na njeg ljutiti on ne zna ni sta je nikab
Srpinja?! Sadasnja zena mu je Italijanka
potočari - pa taj lik inače ima velika lična ulaganja u Srbiji. Ovdje u BiH je napravio velike probleme - pa je zato i najuren kući!
Stavio sliku iz 1941 godine i piše o današnjem napretku?? Tad i jeste bio napredak,danas žene hodaju go*o*uze ko u vrijeme Adema a.s i Have
"HADEMA"-bolan!
Svakako da je u pravu i pokrivati zene je bilo mozdra razlozno prije 2000 godina...
Stara bih poslovica : Dva se covjeka prepirali i zanovjetali te na pitanje prvog, posto bi se poturcio, drugi odgovori, nema niti zlata niti para, a za inat, dzaba. Znaci sto vise otimas tudje, moras racunat na kontra efekat. Balkanikosum.
Bosna ce opet biti Islamska, sto i sama Evropa i veci dio svijeta ponovno postaje nakon kolonijazilizacija zapadnih drzava koje bukvalno se tope. A bosnjaci ce biti ono sto su bili, najjaceg srca u borbi i ljubavi prema drugima i sebi ... Koji su to ljudine i muskrcai zene bili . Samo Bosna je imala 15,000 plemica, begova i aga , to nije zapamceno igdje na svijetu dok nisu osakatili nas. To plemstvo si mogo zaraditi jedino borbom i bogastvom
Jesi li "uzeo" prave tablete??? Jagomir te zove!
pogledajte tu ljepotu na slici nije bitno dali je vasa odjeca poderana bitno je da je čista islam je naučio evropljane da se kupaju ali ih nije još naucio da guzicu peru
pogledaj muslimanske gradove,arapske gradove paćeš vidjeti kanalizaciju koja ide cestama,meso koje se prodaje na otvorenom sa rojevima muha i konačno kozojebe koji se kupaju kao i ti jednom u tri mjeseca seljačino.
Ništa nije pogriješio