Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su genocidasi
Utvrdjeno je da nije bio UZP OD STRANE SRBIJE. Sto znaci da sud smatra da je bio gradjanski rat
Islamizovani Srbi ne mogu da shvate da su Simatovic i Stanisic zapadni igraci i da oni nece osuditi svoje poslusnike. Kao sto nisu ni Gotovinu, Orica, Haradinaja, Tacija…….a svima su ruke krvave do laktova, bolje reci do ramena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eki Srba po portalu😂. Nije valjda da priznajete sada sud u Haggu???😂😂
Islamizovani Srbi ne mogu da shvate da su Simatovic i Stanisic zapadni igraci i da oni nece osuditi svoje poslusnike. Kao sto nisu ni Gotovinu, Orica, Haradinaja, Tacija…….a svima su ruke krvave do laktova, bolje reci do ramena.
Budimo realni, srbija je finansirala, opremala i naređivala svojim jedinicama u agresiji na RBIH, svi razumni to jasno vide, isto kao što vide i da je "srpska kultura" iako zvuči smiješno, da je ona zapravo genocidna u svojoj suštini, da je licemjerna, krvoločna, zatucana, na kraju krajeva da im je i religija ista takva jer u ime nje su i izvršili sve zločine nad Bošnjačkim muslimanima.
Ma sta je utvrdjeno? Evo neka mi neko kaze hoce li to uticati da ukinemo entitete? Hoce ali u k.... Kad vece sile boli neka stvar i 30 godina drze dejton kao gordijev cvor.. Sta i o cemu dalje pricati???
SRBIJA POČINILA GENOCID
HRVATSKA OSUDJENA ZA UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT, A SRBIJA OSLOBODJENA. PA DRAGI HRVATI, NE SAMO STO SU BOSNJANE ZAJEBALI ZAPADNJACI, NEGO SU GA VAMA UVALILI DO JAJA!
TIHICA SRBIJANCI UHAPSILI I HELIKOPTEROM GA PREBACILI U BEOGRADSKI LOGOR GDJE SU GA MLATILI, MALTRETIRALI, PREBIJALI, MUCILI I STA SVE NE I TIPOVI HLADNO KAZU NEMA DOKAZA. A TIHIC SVJEDOCIO PROTIV OVE DVOJICE SHUPAKA! DA NE GOVORIM DA IMAJU IZJAVE PRIPADNIKA JEDINICE SPECIJALNE POLICIJE SRBIJE KOJI SU PREKO TV-a SVJEDOCILI DA SU RATOVALI U ZAPADNOJ BOSNI I ZA LICEMJERE ZAPADNE NEMA DOKAZA?
N1 TREBA PROTJERATI IZ SARAJEVA ZA VELIKOSRPSKE LAZI KOJE CITAJU BOSNJANSKI VODITELJI! TIPOVI HLADNO DOVODE NEKE MARGINALCE KOJI TVRDE DA SU ZADOVOLJNI SA PRESUDOM. APSOLUTNO NETACNO. PRESUDA JE SRAMNA, KALKULANSTKA, LICEMJERNA, BEZOBRAZNA I POKVARENA.
Koliko je besposlicara na ovom klixu to nije humano
I ti si jedna od njih!🤷‍♂️
meni se cini da su ova dvojica više pobili svoga naroda u Srbiji indirektno po narudjbi a tamo su heroji wtf????
Znaci jedino Hrvatskoj presudjeno za uzp
Šta kažu nam lijepe i drage komšije? Sud protiv Srba? Svi zločinci bili na platnom spisku i pod komandom Srbije a Srbija nije kriva....
Znači još jedan UZP i to od strane Srbije. Jel još misle da su garant Dejtona:-)
Svi tvorci tkz republike srpske nastale na genocidu, krvi i progonu nesrpskog stanovništva su osudjeni kao ratni zloćinci što je više no dovoljan razlog da se Dayton ukida i R. Bosna vrati na stari Ustav. Čemu više polemika oko toga 🤷‍♂️
Eto da zapamte da je sreća što nije Clinton davao Bošnjacima da idu na Banjaluku kad su imali preko 150.000 vojnika pred gradom. Imaju ogromnu sreću jer bih s Bidenom njih jednostavno pobijedili, na kraju su Srbi pali kao Domino!!
To ti je politički ali ljudski što znamo i mi i vi je da je i Srbija bila učesnik u Genocidu i zločinačkim poduhvatima u Bosni i Hercegovini
SDA je rak rana BH Drustva ko god njih podrzava rak dobio dabogda i djeca mu se raspadala