Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onako ko Causeskua pred kamerama javno - ma ko iranci na kran i lagano vitlo okretat da se nateze na uzetu....
Ne znam sto se vise trose pare i vrijeme na sudjenje ovom idiotu i njegovim slugama. Po kratkom postupku u krecanui mirna Bosna. Jes, nije demokratski, al nije demokratski ni salovat ljude, sjec trudnice, pljackat milione, prijetit, zelenasit etc, etc. Tuzioci su drugi padez, i doci ce i oni na red kad tad, ali ove spodobe jednostavno treba uklonit sa lica zemlje. Na kraju ce ih oslobodit zbog nedostatka dokaza i ajmo jovo na novo. Ova drzava nije u stanju jednog maloljetnog delikventa Roberta Mucistu koji je izmedju ostalih djela zapalio zenu i ubio je, smjesti negdje nego ga pusti da opet pravi sranja,. Ja bi takve topio u kiselini i emitovo na drzavnoj televiziji. Nije ni to bas demokratski al kod nas svakako demokratija ne pije vode. Ovo balkansko krdo dokazano samo diktatura drzi na gomili. Nemoj pustat narod da ista misli i sve ce bit ok. Jer ako pocne narod da misli, a ne ume, ode sve u tri materine.
tntntn.... ocekujemo ubrzo video SorajaQ lijep pozzz :D
Kad Cavka i Kajmakovic stimaju dokaze Budimiru mogu misliti kako u ovom slucaju manipulisu svjedocima i dokazima. Tuzioce u pritvor zbog zloupotrebe polozaja... i revizija svih njihovih slucajeva.
odakle ti znas da stimaju dokaze?
Član, stavka, Oleg Čavka
Samo mogu jedno reći,da je ovaj blento, puno pošteniji od ovih što ga tuže!