Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpske dobrovoljce u Urkajiji nedavno pretukli Rusi i nazvali ih ciganima, danas igrače Borca nalupalo Rusi u Antaliji. Ah ta neuzvraćena ljubav.
dodik je garant nestanka republike srpske.
Labrnjaj ga mile...
Čobani.
Čobani.
Čobani.
Čobani.
Čobani.
Sirotan popusio posao pa se zali.Uhljeb
Što nas izdaste i priznaste ovo zlo.
Jarane i treba da sumska nestane iz bozijih i ovozemaljskih razloga. Mijenjajte politiku dok nije kasno
Kako ga je Tiki ostavila Tegeltija prolupao skroz😂
Kome je uopce bitno i zasto ima medijski prostor jedan bivsi savjetnik? Po kojem principu je njegovo misljenje relevantnomi treba da bude u javnosti, na Klixu, kao velika vijest. Glupost!
Savjetnici su ti samo da klimaju glavom, zato i jedu postavljeni podobni.
Ne guraju RS, protiv koje nemam apsolutno nista, nego ljude koji zive tu, unistavaju familije, raseljavaju nam omladinu, da se razumijemo nije ni u Federaciji nista bolje. Pozdrav svim normalnim ljudima.
Sa ovim, sad znamo sta Dodikov right hand man misli
Neka ih tamo im je i mjesto