Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODVRATNI LAŽNI STUDENTI I BUDŽETSKI UHLJEBI U FUNKCIJI LOPOVSKE SDA I NJIHOVIH KOALICIONIH PARTNERA SNSD I HDZ-A! 😀
@AntiB00T, licemjerni stranački i polupismeni demagozi koji na lažnoj priči o patriotizmu gledaju da ušičare neku sitnu korist. Zahiragić, Nurković, Serdarević su sramota za studente i sav normalan i pristojan svijet.
Ovaj SPUS i sve vezane studentske organizacije treba ukinuti. Imaš da studiras i nema apsolutne potrebe da se baviš bilo čim. Ne postoji fax da bi se ti pitao/la. Fakulteti postoje zbog toga da se obrazujes kako bi privreda i drzava imala neke koristi od tebe. Inače si balvan.
UNSA je ubjedljivo najjači univerzitet u BiH uprkos privatnim lobijima da ga sruše
Јебеш Босну, ко још има користи од ње.
Aferim momci. ..bem ti akademsku zajednicu kada ih momci i političari bude... Teško nama
Tako je momci, bravo!
Bravo Lavovi! Omladina poput Zahiragića nam ulijeva nadu za bolju budućnost! Ne stide se svog identiteta! Bravo!!!!
Rijeci koje ne prate djela su nistavne!
Da, slazem se da je sutnja izdaja. Sta do djavola probosanske snage u BiH rade tj ne rade. Zasto se ne stane u kraj Dodiku i Covicu?! Zasto se ne trazi revizija ili Dayton 2?! Zasto se ne rade putevi, kanali
svi šute, dok liježe plate dobro je... onda se čudite da djeca od 10 godina ne znaju ni da je uopće bio rat u Bosni... pa pogledajte akademsku zajednicu, možda su i oni zaboravili?
Komsic ma nigg*
Gradjani BiH zele gradjansku,nezavisnu,funkcionalnu,demokratsku,nedjeljivu BiH
Ti takozvani akademici, intelektualci treba svaki dan da se oglasavaju a ne da prepuste kopacima nosa da nam kroje sudbinu. Razocarana sam tom takozvanom akademskom zajednicom i njihovom cutnjom.
Komsic ma nigg*