Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...stigao u Zagreb i avionom odletio na nepoznatu destinaciju." Avioni ne lete na nepoznate destinacije, nego ima svoj krajnji cilj, dakle napisite da niko iz BiH policije nije otisao u Zagreb da provjeri gdje je odletio, jer ih boli ono medju nogama za Ramom dilerom...
Nije ovo pravosudje doraslo ovakvim spodobama...Dobice ponovljeno sudjenje i mozda slobodu...Bolje za pravdu da je bio u bjekstvu,bio bi nespokojniji
ramo potkuj pa probaj negdje juznije
ma dajte... pa ja mislio nasi drotovi posteni, kad ono nisu
nece vise biti njegove slike na kraju slucajevax 🤣
Koliko je Brkića komesara, Brkića komesara, samo u HNK, gluho bilo.nek nam je onaj što se pita, ne Baka ni Dragan, na pomoći!
Ovaj isti Juka Prazina😂😂😂
Jel mozda neki sudija, politicar, posteniji odo ovoga? Mile ronhil je svercovao cigarete a ovaj travu razlika je samo sto je trava ne manje stetna nego korisna a duhan pouzdano ubija sve. I ko je posten? Onaj za koga pravosudni sistem kaze. Koji jel to onaj sto smo gledali na TV-u.
Cijela policija je sa lihvarima u dobrim odnosima evo kod nas lihvaru nece kaznu napisati moze parkirati nasred ulice.
SVI SMO MI RAMO BRKIC Jel mozda poznajete nekog rodjaka, komsiju, poznanika da se mozda razlikuje od ovoga??? Znam mnoge koji su rigali vatru o postenju a onda se docepali vlasti i copy paste.Jos nisam nasao na izuzetak.
Nedamo sloveniji mamica, dzabe pokusajte slovenci
Sjecam se hapsenja kao da je juce bilo. Pa nije SIPA na taj dan uhapsila samo Ramu Brkica. :)
Fin neki seljacic
Prosjecan bh inspektor
Slika i prilika naše policije
blasfemija
Mislio Ramo da su i Janezi ko ova nasa mraka, pa ih mozes za cenera kupiti. Dvajes godina Zenice mu uliti i cao ...