Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima je sad prpa, pade ovo malo imidza u vodu sto su imali u EU. Lijepa zlocinacka njihova
Sam si sebi dao ime rex, pseto jedno
Eto je nam prpa od Vas da malo misliš nebi to napisao,treba vas isplatit ionako zivite od Donacija ( čast izuzetcima ,poštenim i realnim Bošnjacima).Zivi bili.
Nije vama qurac do novca...oci zasjale na spomen para iz eventualne tuzbe...RH svima dala mirovine, a vasa SDA? Tamo trazite pravdu
Ah, mi smo ti veliki legalisti. Tudje necemo, svoje ne damo, i kad sudi presudi, mi ga postujemo. Pravi EUropljani
Ah, mi smo ti veliki legalisti. Tudje necemo, svoje ne damo, i kad sudi presudi, mi ga postujemo. Pravi EUropljani
Kako kontradiktoran naslov.Cuj "nije nam do novca ali Hrvatska treba platiti odstetu".Odsteta=novac, i s obzirom na konstataciju da im nije do novca,odsteta nije ni potrebna.Licno mislim da svi koji su patili u logorima na bilo kojoj strani,treba da dobiju veliku odstetu.
A da Hrvatska traži odštetu od BiH zbog agresije sa njene teritorije?
Herceg-Bosna treba da plati odstetu...
Evo prilike da Hrvati i Srbi,žrtve iz bošnjačkih logora,tuže državu BiH za naknadu štete.
Poslije svih ovih komentara,valjda je Hrvatima u BiH jasno koliku su gresku napravili,kada su stali uz muslimane u proteklom ratu. Da su saradjivali u anti-teroristickoj operaciji Vojske Republike Srpske,danas bi zivjeli slobodni na svojim ognjistima.. Priznali ili ne,Tudjman vas je unistio,isto kao i Milosevic Srbe u Krajini.
KURVA HRVATSKA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA NEZAVISNU I SUVERENU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU I UZ POMOĆ UZP-a POČINILA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI NA TERITORIJI RBIH........SRANJO TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC KOJI JE BIO NA ČELU UZP-a.....SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.........PLATI KURVO
Ti si jedan veliki 🐖🐖🐖🐖🐴🐴🐴🐴🐴
@VarljivoLjeto Nisam ja nego hrvati, hrvatice i hrvatska djeca........oni podržavaju UZP i ratne zločine i zločince.....SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nobilu Treba za Drogu! Puko coek! Najveci Ljigavac sto Postoji! Emil Vlajki Federacije. . .
pukao savez ustasa i balija jos davne 93-ce godine, za odstetu dobice carinu da stave si m u u
@Kzabih Cvrsci je Taj Savez nego sto ti mislis. . .
Ja samo mogu da ponovim ono što sam već pisao, žrtve treba direktno da tuže dželate, a ne da to radi država, jer onda neće vidjeti ništa od odštete.
Ako vam novac ništa ne znači onda novac koji budete trebali dobiti dajte u humanitarne svrhe.
tako je!!!! tuziti ih i onda neka kmece
Sada logorasi imaju pravo tuziti Hrvatsku i traziti odstetu. Zasto ne? Svaki ceh se treba platiti prije ili kasnije.
Svi zajedno tuziti, ne samo logorasi. SVI gradjani BiH! Bojkot svih hrvatskih proizvoda i Jadrana!!!!
Tuzite Tursku stoje od vas napravila nepoznati narod .To je bio genocid . Tuzite Tursku sto je od vas napravila nepoznat narod na planeti.To je bio genocidi religiocid.
Klošari. Za mjedec dana će morati da se registriraju, da izađu iz ove tvorevine, a mi sa putovnicama, kud god poželimo. Koji je osjećaj, kada prelazim granicu ili u zralnoj luci, kada vas gledam u onim redovima, jadni, prljavi, građani drugog teda, neopisivo.
Sta je ujkec drma te kriza identiteta?
jel znaš šta su radili ujkecima u SFRJ? metak u potiljak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)