Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali kako nikad, ama baš nikad, niko od tih guzonja i lopova ne bude osuđen!!?? Opasna ta Baketova presumpcija nevinosti.
@ahiley merhametluk, merhametluk prijatelju, popraviće se on a može nekom i nekada ponovo valjati od sudija kad za to dođe vrijeme... doći će nam glave ovaj naš "Bosanski merhametluk"... -.-
Pa valja zaposlit 100 hiljada.. Čovjek zapošljavo :D
Da je platio sudiji da napiše Esad umjesto Esed kao Radeljaš, davno bi riješio sve svoje probleme. Svi bi htjeli da budu Radeljaš ali nisu svi dorasli tome...
@BiHer Eso je najgluplji pa će on da plati za sve kao kolateralna šteta.
hvala bogu ponovo imam sansu da se zaposlim u EP
Jel se nabildao tetovirao ili ti ga povehabio u pritvoru hahahah...odmorio malo coek razradio daljnje planove i akcije...
Hvala Allahu po hiljadu puta 🙏🏽
Noćas majko ženiš svoga sina...
Ja skupio 10.000 KM Dzananovicu samo sam cekao da izadjes , haj sada lagano konkursi pa da pocnem raditi dojadio mi Klix vise :-)
jednom me on zaposlio cekam i drugi put
Sad opet na posao u ponedjeljak. Nema veze, plata već redovno legla. Biće para za jedan fin godišnji odmor a možda i da se neki novi stancic uzme abd, insala, sućur alahu.
Esed je dobar lik, samo što je neko morao da nadrlja a on je bio najpovoljniji kandidat..prikrio je ostale svojim leđima
Frajer u pritvoru 9 mjeseci, kao da je osumnjicen za genocid, a na ulicama, dileri, ubice u pokusaju, lopovi i dr. Gdje je onaj sto zaposli Novalicevu kcerku - po zasluzi? Sto on nije u pritvoru? Po zasluzi?
za titina vremena bio bi on vec u zenici dugorocni tretman.
Čovjek nekoliko mjeseci u pritvoru, a radio samo ono što svi direktori javnih poduzeća u BiH rade, slušao direktive iz stranke i zapošljavao podobne, osim toga za ta zapošljavanja on nije nikome ništa uzimao, samo je ispunjavao želje močnika.Tako je danas sve koncipirano u BiH od portira u javnom preduzeću do državnog ministra.
collateral damage
Ako je provjevao i šta mu je dedo krao nek su ga pustili ! AMIRA ZUKIĆA ne puštati dok i on ZAPJEVA, a naročito jel šta PRedsjendik stranke poznat pod kodnim imenom IMT, znao šta i koliko o njegovim i Džananaovićevim poslićima ! A i Kukića i Sarajlića sve samih članova PRedsjedništva stranke !!
KAKAV ESED DIREKTOR? UHAPŠEN SA NEKIM PEKARIMA, MESARIMA I POŠTARIMA HAHAHAHAHA
samo da ponovim: dalida burzić, kučka šćepe smrdončića, samo hapsi političke protivnike ovog petokolonaša!!!
sda bagra trag im se zameo da Bog da