S porodicom preselio u BiH
0
Bivši holandski vojnik postaje Srebreničanin
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i bice opet insallah
za lajte kere Idiote jedan!!! DA BOG DA TI ČETNICI MAJKU I ŽENU UTJEŠILI!
Ovaj stvarno nije najbolji sa glavom!Doći u Bosnu poharanu, jadnu i žalosnu.....
utesim ti sve mrtve..
utjesim ti mamu
covjek je dosao zbog zena Srebrenice treba to utesiti...
ma svaka mu čast!
Ocel prec na islam...
SVAKA CAST ! ! ! ! ! !
Neradi to svojoj djeci, vodi ih sto dalje odavde !!
kako on moze tako jednostavno doci u bih i naseliti se?moze li neko iz bih otici u holandiju i reci ja hocu ovdje da zivim i ostati.
Ovaj text je u onom stilu \"rekla kazala\" . Pre hapsenja Karadzica grupa Holandskih vojnika izjavili su d abi zeljeli da budu svedoci u korist istine tj.Radovanove odbrane.I ja s enadam da ce sada imati priliku da svedoce da se ISTINA sazna jer muslosi lazu cim zinu a amerika ih podrzi da bi americki zlikovci sakrii svoju zlo-rabotu na Balkanu tj.BiH
@zabranite ov..., u pravu si jarane, ali nemoj se nervirati, pusti raju da se veseli i za....va. Kad ne smijemo zagalamiti na zenu i sefa, bar da se istresemo na ovom portalu, pa da nam bude lakse. Ako te stvarno toliko nervira, nemoj ni citati... Pozdrav.
Tacno, bolje pogledati SAW(horor) film nego ove komentare, ali neka ih, dobri su da me podsjete..... Holandjaninu sve najbolje i da donese radnih mjesta u Srebrenicu akobogda. U Bosnu su dobrodosli svi ljudi dobrih namjera, nazalost i losih.....
...SA-X UKINITE KOMENTARE,JESTE LI NORMALNI...ISTINA,LAŽ,NICKXT,SRBIN IZ BN,JOJE...ITD.OVO JE ODRON ŽIVI,OVO JE BOLESNA ISKOMPLEKSIRANA BALAVURDIJA ILI ZAOSTALI LJUDI...NE BRUKAJTE NAS!!!IMA I DRUGIH...KOMENTARI SU BOLESNI NA OVOM PORTALU!!!