Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, svaka čast :)
svaka cast,ovo je prelijepo.ja nisam proslavio ni 10,ni 15 godina mature. ali kada ovo vidim dodje mi da sada nazovem svoje skolske i da to organizujemo.prelijepo,svaka cast jos jednom
Zna se šta je Druga - jedna jedina!!
hahaha, sad ce oni svi otvoriti profile na fb. tako obicno biva. ovi stariji nece profil pa nece, onda odu na godisnjicu i odmah poslije toga mole omladinu da im to cudo napravi da se mogu dopisivati i slike razmjenjivati sa jaranima :)
Hah Faruka razrednika iz ZSC-a...Beli je pod dozom :D
prelijepo,vidim svog profesora strastvenog planinara Zahirovic Faruka iz Željezničke škole Sarajevo
Predivno ! Izgledaju tako sretno :)
da ga kandahhar-x ne uprska sa onim \'lahko\' , bilo bi cisto 5 ! ovako, 4+ ...
Divno, svaka čast super izgledaju za svoje godine.Od srca im želim da se opet sastanu živi i zdravi i za 60 godina mature!
nije jedi gohvna nego jedi go.vn.a. Zapravo svejedno je, poruka je ista
A kako je ovo lijepo vidjeti.
Simply The Best!
Jel pao s.e.x ???
Nije lahko nego lako.