Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vucijaka i miseve...sta je sa medvjedima i lavovima...kad ce se oni hapsit...
Koliko bi Bake dobio da ga suse kao ovoga za 20hiljda 20 mjesci..Bake bi vjerovatno imao popust na ukradenu sumu
Kako zalosno fatate sitne kriminalce dok drugi raketiraju po Sarajevu milione godinama i to svi znaju, ne smijete nista celinim ljudima....
Životna pouka: Ako već ideš tom stazom, ne budi sitan kriminalac.
Ovaj meni brate više liči na medvjeda nego na vučijaka
Budala, da se u SDA učlanio uvjetnu bi dobio, ostao direktor i nikom ništa . . . ovako nek guli tih 20 mjeseci Zenice ...!!! Ja mu ni dana skratio ne bih ...???
Nategose covjeka ni krivog ni duznog,ko ne zna ovaj slucaj bolje da i ne komentarise...
JOJ KAD SE SJETIM-ILAH DIJETE MORA U KLADANJ-SKOLA PRIRODE,HERBAR ITD-ZAR TO NIJE BILI REKETIRANJE
Ovo je tornjak
Je li neko odgovarao za čuvenu aferu "Reket" koja je potresala BiH mjesecima, gdje su milioni bili u pitanju ???
Df ov kadar ;)
Ovaj lik je po meni krizanac tornjaka i sarplaninca.Nema on veze sa vucijakom.Vucijak fin i elegantan a nadasve inteligentan
je6o reket ovo je sitna para msm relativno sitna. vise me brine sto je ovakav covjek jado dosao na poziciju direktora skole..
Dobar je Keno čovjek, komunjare iz SDP-a mu napakovale da ih Allah kazni sve.
Po mojoj procjeni, uz plaću direktora OŠ, biće na pozitivnoj nuli. Jedino dobro što će mu porasti rejting u stranci.
Po ovoj matematici za ukraden 1 milion kazna bi bila 2000 mjeseci tj 167 godina zatvora. Sacekajmo presude Causevicu i Radeljasu napr. Bogami se Vucijak nekom opasno zamjerio...
Sudstvo trenira strogoću na malim igračima
Ma kod nas, ti kad konkurišeš za pozicije direktora, u CV-u obavezno polje "Broj optužnica",uz preporuku nadležnog suda. Dodatna dokumentacija: Bogata ratna prošlost.
Buldog
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! ZLOUPOTREBOM ZLOČINAČKOG TUŽILAŠTVA ŠĆEPO SMRDONČIĆ POKUŠAVA PORED POLICIJE DA I PROSVJETU STAVI POD SVOJU ŠAPU!