Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emire vrijeme ti je da ides potpisi kapitulaciju i nije te trebao direktor Curic istjerati iz kancelarije nego iz firme i to sve s noge ma nogu skupa sa tvojim lopovima
koliko se sjecam, dok je ovaj bio direktor, zaposlio je kcerku, zeta i sina u ovu instituciju,.... pametnom je i isaret dosta ......
Ovaj Super Mario je zaposlio citavu familiju i pola I.Bosne od Foče, Gorazda, Ustiprace, Medjedje, Rudog pa sve do Priboja.
Aman, čovječe, makni se više. Bio si na toj funkciji kada sam ja studirao a još malo pa ću unučad vodati. Da ne bude zabune, diplomirao sam u roku.
Aman, čovječe, makni se više. Bio si na toj funkciji kad sam ja studirao a, evo, još malo pa ću i dedo postati. Diplomirao sam u roku, da ne bude zabune.
pravda za Kadrica hahahahha. skupljate se vec mjesec dana po firmi misleci kako napraviti spletku i prolongirati sistematizaciju jer niko od vas nema skolu za poso koji obavlja bravari su komercijaliste, sef ishrane frizer direktor ishrane fiziotarapeut . stid i sram nek vas je :)
a ti na vrijeme u sirokom kupio kao i svi ti radnici sto spominjes... uhvati se mjesnih odbora SBBa mozda prodjes negdje...pusti se komentarisanja po direktivama
Sto bi stojao... ti i femilija primate placu , a ti komptno na bolovanje jer te cika disho nasikirao... Hebem li ti femily bezobraznu
ja sam brko, imam dara, talentovan sam za uzimanje para
Gulen
Joj brke seljacine ne da fotelju i ne da
Ti ga naucio lopovluku. A sto te on izradio i povalio to je vas problem. Prevazisao ucenik profesora. Ma obadvojca bi meni i bajbuk. Propjevali bi ko 2 slavuja.
U ćorku treba da te vode, u ćorku..
prepostene sda balije
aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaha Dabogda pocrkali svi SDAovci , SDAovski uhljebi i SDAovski tajkuni