Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik malo glumi ali on zna sta mora raditi Ameri su mu to rekli
E ako su s ovim cirkusom zadovoljni,... sikter svi.
...naravno da je dobar, nek svijet vidi kakvi su likovi sa crnih lista poput rudonje iz Laktaša na kojima se inače nalaze narko-bossovi, teroristi, trgovci bijelim robljem i tim zanimanjima slični individualci...
Sta mislite da su se Dodik i Covic nasli skupa u predsjednistvu?
Pa taj sistem je već decenijama u Republici Srpskoj. Gde su pohvale na račun građanskog principa i demokratskog biranja u Republici Srpskoj? Zašto se ne kaže kako nacionalisti Mujo i Jozo ne mogu sprečiti građane Srpske da biraju koga oni hoće?
Joj sto bih ja voljela da vam hrvati izaberu dzevada galijasevica za clana predsjednistva, onda sebi da izaberu covica, a srbi sebi dodika...zamisljam to kmecanje po svijetu i evo vec se smijem...
A ko njih šta pita. Bili, uzeli lovu i zdimili, boli njih briga za BiH. Ali jedno se mora priznati, niko nije manje radio od sadašnjeg visokog predstavnika, prevazišao je sve. Kad vidim Bildta, želudac mi se preokrene, pa bih zamolio da se njegove fotografije više ne pokazuju javno. Srpski špijun i tačka.
Iz naslova bi se moglo zaključiti da bivši čelnici OHR-a smatraju da je aktuelni SAZIV članova Predsjedništva BiH dobar. Pažljivije novinari!
Ova trojica mi ne djeluju zabrinuto ko sam INcko :)
Toliko o tome koliko je institucija VISOKOG PREDSTAVNIKA dobrobitna po BIH.... Ako su Vam dobri vodite ih kuci svakako ste vi vase drzave i oni koji vas salju krivi za ovakvu situaciju u drzavi.
Da su URADILI ono što su trebali uraditi dok su bili VISOKI PREDSTAVNICI, danas ne bi trebali da PIŠU bilo kome !!!
nije jasno što nama to govorite, eto vam eu parlamentarni odbor i željana pa šnjima vidite, a nas ostavite na miru, i zaboravite, i mi ćemo vas
Dodik je najbolji precjednik Bosnjama!!
KAO DA SU IZ MONTY PYHON SERIJE
Carl Bildt, ono kad seronja misli da je jos uvijek relevantan.