Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BORCI idi borite se ponovo !!!!!
Hahaha, ali ovaj put u Srbiju da se bore
upravu su ljudi traze samo ono malo crkavice sto im je obecano i djecu poginulih da pomognu sa poslom a ne penzijom PODRSKA PROTESTU
E .ebem ja tu podrsku...
Neće ništa dobiti! Entitet rs je finansijski na koljenima, a boljitka ni na vidiku. Da bi bilo i malo bolje mora se podržati put BiH prema EU i NATO, jer to DAJE SIGURNOST INVESTITORIMA. Međutim, to pojedini politički krugovi blokiraju. Do tad PARA jednostavno NEMA!
Neka traže da se put prema EU odblokira, jer je to jedino pozitivan signal za političku i pravnu sigurnost da bi iko investirao u ovu zemlju. To znači još novih ulaganja i nova radna mjesta. Sve drugo je, uglavnom, šuplja.
Sad kontam, entitet rs je na koljenima zato sto nemaju Lijanovica i "(k)radom za boljitak".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad im uleti traver Cvijanović ima da ih sam rastjera :)